12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeCe să știi pentru a cumpăra următorul frigider pentru casa ta

Ce să știi pentru a cumpăra următorul frigider pentru casa ta

Cumpărarea unui nou frigider este cu siguranță o investiție, indiferent de modul în care te descurci din punct de vedere financiar, așa că adesea se poate simți copleșitoare.

Având în vedere toate dimensiunile, stilurile și caracteristicile suplimentare, este greu să știi chiar de unde să începi. Dar dacă vrei să cumperi un frigider nou pe termen lung, în general vrei ceva ușor de utilizat, silențios și, evident, care să mențină temperatura constantă în tot interiorul aparatului.

Ne folosim frigiderele în fiecare zi fără să ne gândim prea mult la ele. Data viitoare când îl deschizi pe al tău, întreabă-te ce îți place și ce nu îți place la el. Poate că mai degrabă preferi să îți umpli paharul de apă de la dozatorul de apă, decât să îl umpli de la chiuvetă. Poate că frigiderul tău are rafturi reglabile care alunecă sau se pliază – dar nu te deranjezi niciodată să le folosești.

Poate că niciodată nu pare să ai un loc bun pentru un anumit produs pe care îți place să îl ai la îndemână. Poate că frigiderul tău are un congelator inferior și urăști să fii nevoit să te apleci pentru a ajunge la anumite produse.

Micile detalii de acest fel sunt cu adevărat utile, deoarece sunt informații pe care deja le ai din utilizarea ta obișnuită a frigiderului. Ar putea părea evident, dar înainte de a începe să cauți cel mai bun frigider nou pentru bucătăria ta, asigură-te că te oprești și te gândești la ceea ce contează de fapt din frigiderul tău actual și ce upgrade-uri ar putea fi cele mai semnificative pentru tine.

Pe măsură ce faci căutarea pentru cele mai bune opțiuni, iată alte câteva caracteristici și proprietăți pe care trebuie să le iei în considerare pentru a găsi cel mai bun frigider pentru bucătăria și nevoile tale.

Dimensiunea frigiderului

Frigiderele au o mulțime de lățimi și adâncimi pentru a se potrivi diferitelor bucătării, așa că, dacă nu îți remodelezi bucătăria de la zero, vei dori un frigider care să se potrivească spațiului tău existent. Majoritatea lățimilor frigiderului se încadrează în zona de 60-70 de centimentri.

Există modele compacte pentru spații mai mici și au atât o adâncime mai mică, fie o adâncime standard mai mare. Acordă o atenție deosebită și capacității – care este măsurată în metri cubi – acest lucru îți va permite să știi cât de multă mâncare poate încăpea efectiv în interiorul frigiderului.

Ușile frigiderului

Un frigider standard cu două uși îți oferă un frigider și un congelator, de obicei într-o configurație de sus / jos sau unul lângă altul.

Frigiderele franceze cu uși mai moderne au un sertar mare cu congelator pe partea de jos.

Frigiderele cu patru uși separă spațiul de depozitare și mai mult, având un sertar din mijloc care poate fi setat la o temperatură diferită de frigiderul principal.

Consistența temperaturii și controalele

Unele frigidere au zone calde și reci, ceea ce este cu siguranță mai puțin decât ideal. Modelele de înaltă calitate mențin temperatura cât mai constantă posibil pe tot parcursul funcționării și în tot spațiul și îți permit să reglezi cu ușurință temperatura fiecărui compartiment. Unele modele îți permit chiar să o reglezi de pe telefonul tău mobil prin Wi-Fi.

Eficiența energetică a frigiderului

Pentru a atenua impactul asupra mediului – și pentru a menține factura la energie electrică rezonabilă – caută un rating Energy Star înainte de a cumpăra un frigider.

Nivelurile de zgomot ale frigiderului

Frigiderele cu costuri mai mici sau de calitate inferioară pot fi destul de zgomotoase, ceea ce poate fi deosebit de deranjant dacă te aduni cu familia în bucătărie sau ai o casă de tip open space.

Caracteristici suplimentare

Multe mărci de frigidere au început să introducă caracteristici unice pentru a le ajuta să iasă în evidență.

Un frigider LG Insta-view de exemplu, îți permite să vezi prin ușa principală a frigiderului fără a-l deschide.

Alte modele pot avea o caracteristică de tip ușă în ușă pentru un acces mai ușor la băuturile din ușă.

Și, desigur, există întotdeauna producătorul de gheață în interior.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS