20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeLacassa Park Romanescu, un proiect rezidenţial aparte: Mai aproape de natură, dar şi de tot ce contează

Lacassa Park Romanescu, un proiect rezidenţial aparte: Mai aproape de natură, dar şi de tot ce contează

După proiecte rezidenţiale care au cunoscut succesul în Capitală, o echipă de dezvoltatori a venit să cucerească Oltenia. Cu un concept proaspăt, adaptat local, în cea mai frumoasă parte a Craiovei, ansamblul rezidenţial Lacassa Park Romanescu oferă nu doar intimitate şi confort, dar şi o atmosferă imposibil de recreat în altă parte.

Vederile panoramice asupra celui mai mare parc din România şi imediata vecinătate a grandioasei oaze de aer curat şi spaţiu verde din oraş reprezintă o ofertă greu de egalat. Mai ales când totul este la câteva sute de metri sau câteva minute distanţă. 400 de metri de apreciata şcoală Ethos, 80 de metri de statia de autobuz, doar 10 minute distanţă de centrul orasului şi de Universitatea din Craiova.

Lacassa Park poate fi casa ideală pentru familii tinere, dinamice, care iubesc natura şi liniştea, dar sunt, în acelaşi timp, active social. Ansamblul se întinde pe o suprafaţă generoasă, cele 40 de locuinţe prevăzute în proiect beneficiind de 3000 de mp.

p

Proiectul este compus din două clădiri cu două etaje şi mansardă, cu garsoniere şi apartamente cu două şi trei camere. Clădirile sunt dotate cu lift, tâmplărie de calitate, de 7 camere, videointerfonie, parcare securizată şi monitorizată 24/24, iar proiectul include loc de joacă special amenajat, dar şi parcări speciale pentru biciclete.

“Întregul ansamblu are un design elegant, cu terase dimensionate corect şi compartimentări interioare ideale, cu atenţie sporită oferită spaţiilor de depozitare dar şi confortului locatarilor. Ne-am dorit un proiect cu un amplasament deosebit, pe o stradă cu acces rapid, dar totuşi retrasă traficului (Potelu). Este o zonă cu totul aparte, dominată de constructii rezidentiale moderne şi aflată în proximitatea tuturor punctelor de interes pentru viaţa cotidiană”, transmit reprezentanţii Lacassa.

Mai multe detalii despre acest proiect puteţi găsi pe site-ul dezvoltatorului, www.lacassa.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS