10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeMedical Estetic Line, partenerul centrelor de estetică medicală

Medical Estetic Line, partenerul centrelor de estetică medicală

Medical Estetic Line este importator şi distribuitor de aparate pentru estetică medicală şi aparatură pentru saloane de înfrumuseţare, şi aduce în România doar echipamente de top din domeniul beauty.

Cel mai important brand din portofoliul firmei este “DEKA Laser”. Compania din Florența, cu o istorie lungă și frumoasă în domeniul medical, inovează lumea cu sisteme laser și noi terapii din anul 1991.

Distribuim în România şase branduri importante, care folosesc tehnologii de ultimă generaţie”, spun reprezentanţii firmei.

Laser pentru epilare definitivă pe orice tip de piele

Compania a instalat cu suces peste 30 de aparate laser pentru epilare definitivă în cele mai importante orașe ţară. Medical Estetic Line le oferă clinicilor din România posibilitatea de a-și trata pacienții cu un echipament utilizat în cele mai renumite centre estetice din întreaga lume: aparatul LASER ALEXANDRITE NATURAL (755nm) Motus AX – de la DEKA Laser.

Cu Motus AX, metoda de epilare definitivă bazată pe energie luminoasă a fost dusă la perfecțiune!

Laserul Alexandrite este considerat în prezent, conform rezultatelor și studiilor clinice, cel mai bun aparat pentru îndepărtarea părului. Echipamentul poate trata zone întinse ale corpului, în scurt timp, fără durere și discomfort. Firele de păr sunt eliminate într-un număr redus de ședințe, față de alte metode de epilare.

Motus AX este soluția ideală pentru tratarea pacientilor cu tegument deschis la culoare (fototip cutanat I-IV, conform clasificării Fitzpatrick). Aparatul este extrem de eficient și în cazul firelor de păr mai subțiri, puțin pigmentate, cum ar fi cele de la nivel facial. Acționează pe toate tipurile de piele, chiar si pe piele bronzată. Ședinţele de epilare definitivă cu acest laser pot fi făcute chiar și vara (cu respectarea protocolului).

Aparatul beneficiază de tehnologia exclusivă MOVEO.

Aplicatorul cu vârf de safir dublează capacitatea de transmisie a energiei laser către piele. Mișcările simple și circulare elimină părul nedorit într-un mod rapid, sigur și nedureros, dovedindu-se unul dintre cele mai sigure aparate la nivel mondial.

Tratează eficient foliculita și împiedică creșterea firelor de păr pe sub piele. Cu Motus AX iți poți lua “la revedere” de la efectele adverse neplăcute, precum arsura sau decololorarea pielii.

Remodelare corporală cu microunde Coolwaves®

Medical Estetic Line este distribuitor autorizat şi pentru aparate de remodelare corporală. Echipamentul “vedetă” din această categorie este Onda Coolwaves, singurul aparat din lume care foloseşte tehnologia microundelor medicale (tehnologie patentată DEKA Laser).

Onda Coolwaves® este diferit față de orice alt dispozitiv de slăbire localizată de pe piață! Echipamentul a câștigat Anti-Aging & Beauty Trophy 2018-2019, pentru cea mai bună tehnologie non-invazivă de remodelare corporală din lume.

Microundele de frecvență specifică – Coolwaves® nu sunt doar reci, sunt și inteligente! Ele înconjoară adipocitele și asigură eliminarea excesului de grăsime prin intermediul drenajului limfatic. Microundele vizează selectiv celulele adipoase, stimulând în același timp producția de colagen, pentru a strânge și remodela organismul, într-un mod sigur, eficient și non-invaziv.

“Procedura oferă rezultate excepţionale în slăbirea localizată, pentru celulită și laxitatea pielii”, transmite echipa Medical Estetic Line.

Microundele sunt emise cu precizie maximă, doar atunci când aplicatorul intră în contact cu pielea pacientului. Datorită tehnologiei sale inovatoare, software-ul aparatului permite terapeutului să personalizeze procedura pentru fiecare pacient, indiferent de zona de tratament.

Doar 20% din energia emisă de echipament ajunge la derm (căldura produsă este contrabalansată de un sistem de răcire integrat în aplicator), restul de 80% din energia Coolwaves® pătrunde în grăsime, și acționează asupra celulelor adipoase subcutanate, făcându-le să “transpire” , pentru a vă remodela corpul!

Nu există timp de recuperare pentru pacient, nu există durere în timpul procedurii și nici după, doar confort total și rezultate de lungă durată! În momentul de față, Onda se bucură de un succes la nivel mondial, datorită rezultatelor uluitoare din întreaga lume. Terapia cu microunde Coolwaves®, combinată cu un stil de viață sănătos și o alimentație echilibrată, vă poate aduce cât mai aproape de silueta perfectă.

Tratament 3 în 1 pentru sănătatea pielii

În aparatură cosmetică, unul dintre cele mai populare aparate este echipamentul de hidro-microdermabraziune cu capete de diamant – DERMALINFUSION.

Aparatul realizează simultant 3 procedee extrem de importante pentru sănătatea și frumusețea pielii. DERMALINFUSION acționează delicat asupra tenului, curăță porii, exfoliază celulele deteriorate și livrează o infuzie de seruri, pentru a trata a gamă largă de probleme ale pielii.

Tratamentul volumizează țesutul cu până la 70% şi oferă rezultate vizibile de la prima ședință, cu efecte de lungă durată, întrucât beneficiile terapiei nu se opresc atunci când tratamentul se termină. Strălucirea și netezimea pielii este păstrată zile întregi, deoarece terapia stimulează reînnoirea țesutului, având loc o îmbunătățire continuă, pe măsură ce celulele noi și sănătoase se ridică la suprafață.

Cheia tehnologiei constă în linia sa de seruri profesionale speciale Pro-Infusion. Fiecare ser este rezultatul unei cercetări avansate în domeniul științei îngrijirii pielii și este conceput pentru a trata anumite afecțiuni specifice pielii, precum: hiperpigmentări, acnee și cicatrici postacneice, riduri fine, pori măriți, ten gras, ten deshidratat sau piele aspră.

DERMALINFUSION poate fi folosit şi la nivel corporal, nu doar facial, este non-invaziv şi ajută la detoxifierea ţesuturilor şi la îmbunătăţirea circulaţiei. Fiecare aplicator are un vârf reglabil de adâncime, ce oferă terapeutului posibilitatea personalizării tratamentului în funcție de tipul și condiția pielii. Setările superioare permit tratarea celulitei, restabilirea elasticității și asigurarea unui masaj limfatic profund, în timp ce setările inferioare sunt pentru tratarea vergeturilor și acneei.

Mai multe detalii despre Medical Estetic Line, produsele distribuite şi partenerii companiei, găsiţi pe site-ul medicalestetic.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS