20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiCEV Cup / SCMU Craiova nu a luat niciun set în deplasarea de la Zawiercie

CEV Cup / SCMU Craiova nu a luat niciun set în deplasarea de la Zawiercie

Voleibaliştii de la SCMU Craiova nu au reuşit prea multe în primul meci al optimilor de finală din CEV Cup. Formaţia olteană a pierdut în deplasarea din Polonia, împotriva echipei Warta Zawiercie, scor 0-3 (18-25, 14-25, 14-25) şi astfel va avea o misiune mai mult decât complicată în returul din Bănie, de săptămâna viitoare. Partida a contat pentru manşa tur a optimilor de finală ale CEV Cup.

Gazdele au controlat în totalitate partida și au închis repede conturile. Craiova a încercat în mai multe momente să producă ceva agitaţie în tabăra gazdelor, dar totul a fost în zadar. Principala favorită la câştigarea competiţiei nu a ezitat şi s-a impus clar, scor 3-0.

Unirea Dej vine după puncte în Bănie

Până la meciul retur cu gruparea poloneză, din 21 decembrie, de la ora 19.00, alb-albaştrii vor avea treabă şi în campionat, pentru că în acest weekend vor întâlni un adversar incomod. Astfel, trupa lui Dănuţ Pascu va da piept cu Unirea Dej, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, într-un meci din cadrul etapei a 10-a din Divizia A1.

Unirea Dej rămâne un adversar incomod, chiar dacă în acest sezon nu pare să se regăsească. Dacă în campionatele precedente aveau pretenţii la play-off şi la un loc cât mai bun în clasament, cei de la Dej se regăsesc de această dată pe antepenultimul loc din Divizia A1, cu doar 7 puncte acumulate în nouă runde. SCMU Craiova porneşte ca favorită certă în acest duel, iar cele trei puncte posibile din acest joc ar propulsa echipa din Bănie, cel puţin pentru o perioadă, pe locul al treilea.

Citeşte şi: FRT a decis: Sorana Cîrstea, sportiva anului 2023!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS