13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiCEV Cup | Dan Pascu: „Mergem cu încredere în Serbia“

CEV Cup | Dan Pascu: „Mergem cu încredere în Serbia“

Echipa masculină de volei a SCMU Craiova începe o nouă aventură în cupele europene. Trupa lui Dan Pascu o va întâlni joi, de la ora 19.00, în deplasare, pe Radnicki Kragujevac, într-un meci contând pentru turul 16-imilor de finală din CEV Cup. Returul este programat pe 29 noiembrie, în Bănie.

Chiar dacă echipa sa nu traversează o perioadă extraordinară, antrenorul echipei SCMU Craiova, Dan Pascu, s-a arătat optimist în privinţa bătăliei cu sârbii.

„Debutăm în cupele europene. Ne așteaptă un meci greu, un tur de calificare greu. Sârbii au o echipă bună, redutabilă, sunt recunoscuți ca niște luptători. Dar şi noi vom lupta până la capăt! Suntem echipe apropiate ca valoare. Diferența o va face motivația, spiritul de sacrificiu. Ei au în componență jucători care au mai evoluat în România. Pantic joacă la ei şi a fost la noi anul trecut, dar și Kostic – ridicătorul care a fost la Steaua anul trecut. Mai sunt încă doi jucători care au evoluat la Dinamo. Au o echipă bună. Mergem cu încredere, avem nevoie de un rezultat bun pentru a aborda returul la calificare. Avem o problemă medicală în lot. Tarța are o tendinită la tendon și nu se știe dacă va juca. Sunt șanse mai mari de calificare decât anul trecut, atunci când am jucat contra celor de la Fenerbahce“, a declarat Dan Pascu, pentru site-ul clubului.

Citeşte şi: Declaraţiile jucătorilor români după meciul cu Elveţia, ultimul din preliminariile Euro2024

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS