14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / Dan Pascu: „Mizez pe valoarea echipei în meciul cu Rapid!“

Volei (m) / Dan Pascu: „Mizez pe valoarea echipei în meciul cu Rapid!“

Echipa masculină de volei SCMU Craiova va avea o misiune complicată la debutul în noua ediţie a Cupei României. Deţinătoarea trofeului va primi miercuri, de la ora 16.30, vizita Rapidului, una dintre formaţiile cu pretenţii în acest an.

Dan Pascu, antrenorul Craiovei şi jucătorul Mihai Tarţa au vorbit în cadrul unei conferinţe de presă despre ce îi va aştepta în duelul de miercuri. Cei doi au garantat că nu se va desconsidera adversarul, ci din contră, îl vor lua cât se poate de în serios, chiar dacă rezultatele din primele etape nu sunt cele mai grozave.

„Începând cu acest meci vom avea partide dificile. Jucăm cu echipe de top din campionat, care s-au întărit mult. Acum dăm peste Rapid, o echipă puternică şi vrem să vedem care este valoarea noastră. Adversarii noştri au făcut transferuri de marcă, au în componenţă un campion olimpic, un jucător medaliat la Europene, chiar şi un iranian valoros de la Mondial. Este adevărat că au avut două sincope până acum, e posibil ca echipa lor să nu-şi fi găsit cadenţa, dar noi privim cu încredere meciul. Jucătorii au înţeles că este un meci care poate face diferenţa, posibil hotărâtor de calificare în F4-ul Cupei României.

„Începem să ne mai omogenizăm“

Dacă e să facem o comparaţie jucător pe jucător, cu excepţia lui Călin şi Diaconescu, toţi ceilalţi sunt mai valoroşi pe posturi, dar eu merg pe valoarea unei echipe. Aici am creat mereu echipe care s-au luptat şi asta aştept şi acum, să se dăruiască pe teren. Cred că începem să ne mai omogenizăm, dar mai este de muncă. Acum trei zile a venit Wilfrdo de la Jocurile Panamericane şi este în continuare obosit. L-am văzut greoi în mişcări, în execuţii, dar m-a asigurat că-şi va reveni până la ora meciului. Sper să se integreze cât mai repede în echipă“, a punctat Dan Pascu.

„Noi suntem montaţi, ne dorim victoria şi pe zi ce trece ne antrenăm pentru a deveni mai buni. Oricine poate surprinde pe oricine în campionatul nostru, doar că dorinţa noastră este să câştigăm, să luptăm pentru fiecare punct. Echipa Craiovei este încă în lucru, mai este nevoie de muncă, dar suntem puternici. Nu-şi va permite nimeni să ne ia peste picior. Îmi doresc foarte mult să câştig un trofeu cu SCMU Craiova şi nu cred că există vreun jucător care să nu-şi dorească să performeze“, a spus şi Mihai Tarţa.

Citeşte şi: SCMU Craiova – Rapid / Burcea: „Vom încerca să le oferim spectacol suporterilor noştri“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS