5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (f) / Trupa lui Măcicăşan primeşte vizita Rapidului

Volei (f) / Trupa lui Măcicăşan primeşte vizita Rapidului

-

Runda a 13-a din Divizia A1 feminin le aduce faţă în faţă, în Bănie, pe SCMU Craiova şi Rapid Bucureşti, două dintre echipele interesante din campionatul românesc. Partida este programată în această sâmbătă, de la ora 16.30, înaintea meciului băieţilor cu Steaua.

Craiova şi Rapid sunt despărţite de doar două locuri în clasament (6 şi 8), dar şi de opt puncte, ceea face ca formaţia din Giuleşti să pornească drept favorită în această întâlnire. Dacă SCMU a pierdut în prima partidă din acest an pe terenul celor din Târgovişte, pentru Rapid va fi primul meci oficial din campionat pe 2023.

De menţionat că în Bănie, alături de la Rapid va veni şi Iulia Gerasymova, noul transfer al formaţiei bucureştene. Este una dintre sportivele cunoscute pe toate reţelele sociale, după un dans unic făcut chiar la un meci de Liga Campionilor.

„Nu pot să-mi fac multe speranţe“

Antrenorul Marius Măcicăşan a prefaţat duelul cu Rapid şi a mărturisit că nu are aşteptări prea mari de la acest duel, dat fiind faptul că multe dintre elevele sale vor fi indisponibile.

„Urmează un meci acasă cu Rapidul. Nu pot să-mi fac multe speranţe, pentru că nu avem o situaţie prea bună la echipă. Avem mai multe fete indisponibile, inclusiv Talita. Alte fete au fost bolnave săptămâna trecută, au avut această gripă care tot umblă prin aer în ultima vreme, iar acum ne revenim din punct de vedere fizic. De aceea nu pot spune că vom face ceva extraordinar, dar vom încerca să jucăm bine. Ne interesează să ajungem într-o formă bună pentru meciul cu CSM Bucureşti, de săptămâna viitoare. Şi cele de la Rapid fac multe greşeli, dar va conta şi cât de decisivi vom putea fi noi în joc.

Avem un culoar bun în retur. Pe cele două echipe cu care ne luptăm pentru accederea în play-off le vom întâlni acasă şi totul va depinde de noi. Sunt sigur că până la meciul cu CSM-ul vom avea toată echipa la capacitate maximă. Aceasta este partida cea mai importantă, care ne poate da linişte pentru meciurile următoare. Nu mă mulţumeşte numărul de puncte obţinute în tur. Target-ul nostru era să luăm 12 puncte, dar ne-am ales cu 10, aşa că avem de tras acum“, a declarat Marius Măcicăşan.

Citeşte şi: Gata şi cu Begu! Irina a pierdut cu Siegemund, iar România nu mai are reprezentante la AO

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Șarpe ascuns în camera pompelor de alimentare cu...

Un șarpe ascuns în camera pompelor de alimentare cu...

ȘTIRI GdS