12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisGata şi cu Begu! Irina a pierdut cu Siegemund, iar România nu mai are reprezentante la AO

Gata şi cu Begu! Irina a pierdut cu Siegemund, iar România nu mai are reprezentante la AO

Irina Begu a părăsit Australian Open în turul al doilea, jucătoarea noastră fiind învinsă de Laura Siegemund, scor 7-5, 5-7, 3-6. În urma acestui rezultat, România a rămas fără reprezentante pe tabloul feminin de simplu de la primul Grand Slam al anului.

Irina a început mai bine meciul cu Siegemund, jucătoarea noastră conducând cu 2-0 și 3-1 în startul duelului. Primul set a avut nevoie de „prelungiri”, iar Begu a fost mai inspirată pe finalul manșei: s-a impus cu 7-5. Setul al doilea a fost unul foarte echilibrat: Irina a avut șapte mingi de break, le-a ratat pe toate, în timp ce Laura a fructificat-o pe singura (6-5). Nemțoaica a închis manșa cu serviciul (7-5), iar partida avea să intre în setul decisiv.

Cu moralul zdruncinat serios după multiplele oportunități ratate în setul al doilea, Irina a dezarmat în decisiv. Ocupanta locului 158 în ierarhia WTA a pus game după game în dreptul ei pe tabelă, iar scorul a ajuns să arate 4-0 în favoarea ei. Din păcate pentru Begu, nu a mai fost cale de revenire, nemțoaica câștigând setul cu 6-3. Partida a durat trei ore și 12 minute.

Este al patrulea succes consecutiv reușit de Siegemund în meciurile cu Begu, scorul devenind acum 4-1 în favoarea nemțoaicei.

Siegemund face pasul în turul al treilea de la Australian Open, acolo unde va da peste învingătoarea partidei dintre Leylah Fernandez (40 WTA – finalistă la US Open 2021) și Caroline Garcia (a patra favorită de la Melbourne).

Citeşte şi: Monica Niculescu avansează la Australian Open în detrimentul lui Jaqueline Cristian

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS