-2.5 C
Craiova
miercuri, 20 ianuarie, 2021
Știri de ultima oră Sport Volei Oltenii o țin din trei în trei. SCMU Craiova a scos maximum și cu „U“ Cluj

Oltenii o țin din trei în trei. SCMU Craiova a scos maximum și cu „U“ Cluj

Echipa masculină de volei SCMU Craiova a câștigat și cel de-al doilea meci din cadrul turneului Diviziei A1, găzduit de Sala Polivalentă. Voleibaliștii lui Dănuț Pascu au trecut și de Universitatea Cluj, scor 3-1 (25-15, 22-25, 25-18, 26-24) și astfel s-au instalat pe primul loc în clasamentul Diviziei A1, cu trei victorii din tot atâtea jocuri.

Primul set al meciului a fost unul de încălzire pentru craioveni, care au punctat aproape din fiecare poziție. Echilibrul s-a menținut doar până la scorul de 6-5 în favoarea gazdelor. Din acel moment, clujenii au făcut tot mai multe greșeli, în timp ce SCMU se distanța, treptat, pe tabelă. În cele din urmă, actul a fost adjudecat fără probleme de Craiova, scor 25-15.

Și în setul secund Craiova a început în forță și s-a distanțat imediat la 3-0. Diferența de trei puncte s-a cam menținut până la scorul de 17-14, când ardelenii au avut o răbufnire de orgoliu. Aceștia au luat trei puncte consecutive, ceea ce l-a forțat pe Dănuț Pascu să solicite time-out. Imediat, alb-albaștrii s-au remontat, au refăcut diferența de trei puncte, dar din nou s-au văzut egalați, de această dată la 21. Concentrarea elevilor lui Pascu a dispărut exact când era nevoie mai mare, pe final de set, iar adversarii au reușit să restabilească egalitatea pe tabelă după 25-22.

Setul pierdut i-a enervat pe olteni

Cu un mental bun după câștigarea actului secund, formația vizitatoare a prezentat un volei bun și în startul setului trei. De la scorul de 10-9 în favoarea grupării din Bănie, a urmat o perioadă „moartă“ pentru sportivii clujeni, care au mai luat doar două puncte din 12 posibile. Pe final de set au mai dres puțin situația, dar tabela s-a modificat tot în dreptul Craiovei (25-18).

În actul al patrulea, Craiova s-a aflat la conducerea jocului și și-a ținut adversara la distanță până aproape de final, când a urmat o nouă revenire spectaculoasă. De la 22-19, „U“ Cluj a restabilit egalitatea și a reanimat finalul. Doar că, SCMU Craiova a gestionat perfect ultimele mingi și a închis meciul cu 26-24.

SCMU Craiova: Cristian Bartha, Ionuţ Teleleu, Laurenţiu Lică, Andrei Grigoraş, Ştefan Kovacevic, Ştefan Lupu, Andrei Cîrlogănescu, Marelic Marino, Ewoud Gommans, Suson Silviu, Andrei Georgescu, Sergio Diaconescu.

Reamintim că SCMU Craiova avea deja două victorii obținute până în prezent, 3-0 cu nou-promovata Brașov și tot 3-0, acum două zile, cu SCM Zalău.

Urmează o pauză de doar patru zile pentru „lei“, fiindcă în weekend vor participa la un nou turneu important, în care vor da piept cu Steaua București și Știința București.

Citește și: Volei de calitate în Bănie. SCMU Craiova a trecut de Zalău după un meci tensionat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Războiul teritorial dintre Craiova și Cârcea, la mâna expertului

Linia de hotar dintre Craiova și Cârcea trece în prezent pe mijlocul străzii din imagine. Așa că locuitorii de pe partea dreaptă a drumului, cum intri dinspre giratoriul de la Ford, aparţin de Cârcea, iar cei de pe partea stângă de Craiova.

ȘTIRI GdS

Războiul teritorial dintre Craiova și Cârcea, la mâna expertului

Linia de hotar dintre Craiova și Cârcea trece în prezent pe mijlocul străzii din imagine. Așa că locuitorii de pe partea dreaptă a drumului, cum intri dinspre giratoriul de la Ford, aparţin de Cârcea, iar cei de pe partea stângă de Craiova.

Locuri epuizate la vaccin în Craiova. DSP: Oamenii trebuie...

Luni, după trei zile de la startul programărilor pentru faza a doua a campaniei de vaccinare, la Craiova s-au epuizat locurile pentru vaccinarea din...

Sindicatele cer reducerea efectivelor de elevi la clasele a...

Sindicatele cer reducerea efectivelor de elevi la clasele a IX-a

Din primăvară, alt operator va ridica gunoiul craiovenilor

În sfârșit, Master Planul de Deșeuri intră pe ultima sută de metri. Iridex va fi noul operator care va prelua activitatea de salubrizare și...

Viitorul lui Rednic a ținut-o în „șah“ pe FCSB....

Viitorul și FCSB au încheiat la egalitate, scor 2-2, partida susținută marți seară, la Ovidiu. Cele două formații au oferit un joc spectaculos și...

Medici din Wuhan susțin că li s-a cerut să...

Medici chinezi din Wuhan filmați sub acoperire au declarat că și-au dat seama că noul coronavirus ar putea fi transmis de la om la...