10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiAnca Mănuc și Ștefania Șuțan continuă la SCM „U” Craiova și în acest sezon

Anca Mănuc și Ștefania Șuțan continuă la SCM „U” Craiova și în acest sezon

Se pare că echipa feminină de volei a Craiovei înceară să pornească în noul sezon cu o mare parte dintre sportivele pe care le-a avut în lot și în campionatul precedent. După ce săptămânile trecute s-au prelungit contractele Ramonei Marciu, Mihaelei Truță, Biancăi Chifu și Alexandrei Brabete, clubul din Bănie a anunțat încă două noi repatrieri. Este vorba despre Anca Mănuc și Ștefania Șuțan, două voleibaliste importante pentru echipa pregătită de Lucian Zlotea.

Tehnicianul formației oltene și-a dorit ca cele două sportive să continue alături de el, alături de echipă și speră ca în viitorul apropiat să mai anunțe nume noi care să se alăture lotului.

„Am dorit să oferim continuitate lotului, pe cât posibil, iar Ștefania și Anca sunt două jucătoare tinere pe care mi-am dorit să le păstrăm. În primul rând, ele s-au adaptat bine în cadrul lotului, în condițiile oferite de noi și au răspuns pozitiv cerințelor noastre. În al doilea rând, au demonstrat că își doresc să facă parte din acest proiect. Sper să reușim să mai aducem una-două fete de nivelul lor, care să înțeleagă ce ne dorim aici și să își dorească la fel de mult să ni se alăture. Avem câteva discuții deschise, urmează să vedem ce reușim”, a spus tehnicianul Craiovei, Lucian Zlotea.

„Mă simt foarte bine la Craiova”

Foto: Tibi Cocora

Anca Mănuc a avut numai cuvinte de laudă la adresa echipei și a mărturisit că își dorește să obțină rezultate cât mai notabile în tricoul Craiovei.

„După un sezon petrecut aici pot trage niște concluzii: am găsit un oraș frumos, o echipă muncitoare și un club profesionist, care încearcă să formeze un proiect de viitor pentru tinerele voleibaliste. Mă simt foarte bine aici, chiar mai bine decât mă așteptam. Faptul că se pune mare parte accent pe jucătoarele tinere, pot spune că mă bucură enorm de mult. De aceea am decis să continui alături de echipa SCMU Craiova. Sper ca sezonul acesta să fie mult mai reușit ca precedentul. Dar, bineînteles, totul depinde de ambiția noastră în pregătire și la meciuri. Sper să reușim să dăm totul pentru a face o figură frumoasă în noul sezon”, a declarat Anca Mănuc pentru site-ul oficial al SCM Craiova.„

„Simt că am toată susținerea aici”

Foto: Tibi Cocora

Ștefania Șuțan este una dintre tinerele jucătoare de perspectivă pe care SCMU Craiova s-a bazat campionatul trecut. Acum, oficialii olteni i-au acordat toată încrederea Ștefaniei și au dorit să o păstreze în echipă.

„Domnul antrenor mi-a propus să continuăm colaborarea, ceea ce mi-a dat încredere că acest proiect este bazat pe continuitate și că se pune preț pe jucătoarele tinere. Știu că se depun toate eforturile pentru a se creiona un grup tânăr de perspectivă și mă bucur că mi s-a oferit șansa să fac parte din acest proiect. Tot ce pot spune după sezonul petrecut în Bănie este că avem un colectiv frumos care își dorește să crească de la meci la meci. Îmi doresc pentru acest an o evoluție personală la un nivel mai înalt, prin care să ajut echipa să obțină rezultatele pe care ni le dorim cu toții. Simt că am toată susținerea pentru această reușită. Aspirăm către și mai multe realizări pentru voleiul craiovean, aici fiind vorba , dacă se poate, și de promovarea în primul eșalon voleibalistic”, a punctat Ștefania Șuțan.

Citește și / Ciprian Deac: Dacă cei de la Craiova vor fi mai buni, le vom strânge mâna

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS