12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCiprian Deac: Dacă cei de la Craiova vor fi mai buni, le vom strânge mâna

Ciprian Deac: Dacă cei de la Craiova vor fi mai buni, le vom strânge mâna

CFR Cluj a bătut-o pe FCSB în această seară și a trecut pe primul loc în clasamentul Ligii 1 cel puțin până la meciul de luni, de la Craiova.

Jucătorul formației ardelene, Ciprian Deac, a vorbit despre victoria din această seară și, în special, despre derbiul decisiv pentru titlu cu Universitatea, din ultima etapă. Internaționalul român își dorește ca cea mai bună echipă să câștige campionatul, dar, în primul rând, să fie fair-play în jocul din Bănie.

„Am avut câteva ocazii în prima repriză și dacă dădeam gol, ne făceam meciul mai ușor. E bine că nu ne-am pierdut cumpătul, am fost calmi și am așteptat să treacă timpul să-i lovim exact când trebuie. Am așteptat acest meci cu Universitatea. Luni va fi care pe care. Dacă sunt mai buni, le vom strânge mâna. Echipa mai bună să câștige campionatul. Campionatul trebuie să se câștige pe teren. Pentru ce am muncit un an de zile, ca alții să câștige la masa verde? Jocurile trebuie câștigate pe teren, pentru că așa te simți fotbalist, așa simți trofeul”, a spus Ciprian Deac.

„Cred că la Craiova va fi o atmosferă ostilă în afara stadionului”

Ovidiu Hoban, mijlocașul celor de la CFR, este convins că fanii olteni vor crea o atmosferă de mare meci în afara stadionului, luni seară.

„A fost o victorie importantă și acum trebuie să ne revenim, pentru că mai avem un meci extrem de important. Acum, cu această victorie, avem o șansă în plus la Craiova. Va fi un meci ca o finală cu Universitatea. Vom trata jocul cu seriozitate și sper să fim noi cei câștigători. Ne-am dori ca toate meciurile să se joace pe teren, dar asta nu depinde nici de noi, nici de ei. Jucăm la ei acasă și oricum cred că va fi o atmosferă ostilă în afara stadionului, dar noi suntem pregătiți și mergem acolo să câștigăm”, a punctat Hoban.

Citește și: FCSB – CFR Cluj, 0-2 final. Ardelenii rămân în joc înainte de „șocul” din Bănie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS