Acasă Sport Volei Voleibaliștii Craiovei vor să facă uitat jocul precedent cu o victorie cu...

Voleibaliștii Craiovei vor să facă uitat jocul precedent cu o victorie cu Kladno

-

Echipa masculină de volei SCM „U” Craiova va disputa mâine primul joc din șaisprezecimile Challenge Cup cu formația Kladno Volejbal, din Cehia. Meciul se va desfășura în Sala Polivalentă din Bănie și este programat la ora 18.00.

Trupa lui Dănuț Pascu vine după un eșec surprinzător înregistrat sâmbătă, pe teren propriu, cu Unirea Dej. Chiar dacă oltenii erau într-o formă ascendentă, în duelul cu Dej, jucătorii Craiovei nu s-au regăsit și nu au obținut nici măcar un punct. „Alb-albaștrii” se află în acest moment pe locul patru în campionat. cu 17 puncte.

De partea cealaltă, nici Kladno nu merge prea bine în campionatul intern. Formația cehă se regăsește pe locul 7, cu 15 puncte după 10 etape. În acest moment, adversarii Craiovei se află la o distanță destul de mare de prima poziție, 13 puncte.

Partida dintre SCMU Craiova și Kladno Volejbal va fi arbitrată de Erol Akburut (Turcia) și Vanya Parvanova (Bulgaria).

Citește și: Rusia a fost suspendată patru ani de la competiţiile sportive

ȘTIRI VIDEO GdS

Anunț lansare proiect „Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe pentru angajații din România”

Proiectul „Imbunătăţirea nivelului de cunoştinte pentru angajaţii din România” cod MySMIS 128288 se adresează companiilor şi angajaţilor lor din judetele Dolj, Olt si Mehedinti, pe care îi va avea în centrul atenţiei în perioada 1 Nov. 2019 – 30 Apr. 2021.