Acasă Sport Volei Voleibaliştii vor continuitate în rezultate şi după meciul de la Cluj

Voleibaliştii vor continuitate în rezultate şi după meciul de la Cluj

-

Echipa masculină de volei SCM „U” Craiova va disputa în acest weekend un nou meci în campionatul Diviziei A. Jucătorii lui Dănuţ Pascu se vor deplasa sâmbătă la Cluj, pentru duelul cu Universitatea. Partida va conta pentru etapa a 7-a.

După succesul de răsunet din meciul retur cu Waldviertel, din Challenge Cup, voleibaliştii Craiovei se întorc în campionatul intern. Partida de la Cluj pare a fi la îndemâna „alb-albaştrilor”, care pot rămâne în fruntea clasamentului în cazul unei victorii.

„Avem încredere că putem obţine toate cele trei puncte”

Căpitanul Craiovei, Laurenţiu Lică, consideră că meciul de la Cluj va fi dificil, mai ales că timpul lor de recuperare este limitat.

„Avem o deplasare la Cluj. Au o echipă interesantă şi au reuşit să îi „fure” un set campioanei Galaţi. Cu siguranţă ne va aştepta un meci dificil, pentru că jucăm sâmbătă şi nu avem timp suficient să ne recuperăm. Avem încredere că putem obţine toate cele trei puncte”, a declarat Laurenţiu Lică, căpitanul Craiovei.

Partida cu Universitatea Cluj este programată la ora 16.00.

Poate te interesează şi: România îşi începe aventura în Japonia

ȘTIRI VIDEO GdS

Bancul zilei

Ion pleacă în concediu, în străinătate, iar la plecare Gheorghe îl roagă să-i aducă şi lui un papagal. La întoarcere, Ion, care...

MITLIV vine în sprijinul clienţilor

MITLIV se adaptează recomandărilor autorităţilor în combaterea pandemiei COVID-19 şi vine în sprijinul clienţilor interesaţi să achiziţioneze materiale de construcții printr-un sistem de preluare...