12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiSCMU Craiova, ultimele pregătiri înainte de startul campionatului

SCMU Craiova, ultimele pregătiri înainte de startul campionatului

Echipa feminină de volei SCMU Craiova a intrat în linie dreaptă până la startul noului sezon din Divizia A2 vest. Oltencele vor debuta pe 19 octombrie, în deplasare la Sighetul Marmaţiei, o formaţie destul de incomodă din seria de vest.

Lucian Zlotea, antrenorul formaţiei SCMU Craiova, a anunţat că în perioada următoare s-ar putea realiza transferul unei jucătoare cu nume şi a vorbit despre obiectivele sale stabilite pentru acest an.

„Momentan avem 11 jucătoare. Încercăm să aducem o jucătoare din Divizia A pentru încă un plus de valoare. În principiu au rămas fetele de anul trecut. Am mai adus încă două jucătoare, o ridicătoare de la Piteşti, nou promovată în Divizia A şi încă o jucătoare de la o adversară din acest sezon, Poli Timişoara. Avem un lot mult mai valoros decât anul trecut. Târgu Mureş s-a retras din Divizia A, iar acum va juca în seria nostră. Dacă rămâne echipa de anul trecut, cu siguranţă vor fi cele mai puternice adversare. În rest, cunoaştem toate adversarele şi nu ar trebui să avem probleme. Obiectivul meu este să ajungem, la turneul din play-off, iar dacă vom trece de acesta, să ajungem la turneul de promovare”, a declarat Lucian Zlotea, pentru GdS.

Lotul Craiovei pentru sezonul 2019/2020: Anca Andreescu, Alexandra Brabete, Andreea Constantinescu, Iulia Zlotea, Andreea Matei, Anca Mănuc, Roberta Pârvan, Raluca Rizan, Mihaela Truţă, Bianca Chifu, Ştefania Şuţan.

Alături de SCM Universitatea Craiova, în Divizia A2 vest vor mai participa: CSS Turda, CSM Sighetu Marmației, CSU Oradea, CSU Politehnica Timișoara, CSU Medicina CNUE Tîrgu Mureș.

Articol scris de Tibi Cocora

Citeşte şi: Lupte / CSM Craiova a avut echipa de aur la Campionatul Național de senioare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS