12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVoleibaliştii de la SCM „U” Craiova, în faţa primelor jocuri amicale

Voleibaliştii de la SCM „U” Craiova, în faţa primelor jocuri amicale

Echipa masculină de volei SCM „U” Craiova va participa în acest weekend la un turneu amical, găzduit la Galaţi. În această competiţie, pe lângă formaţia olteană, vor mai participa Arcada Galaţi, Gloria Buzău şi Hebar Pazardzhik, din Bulgaria. Claudiu Mitru, antrenorul secund al Craiovei, a vorbit despre importanţa turneului şi a precizat care este ţinta pricipală în aceste meciuri.

„Turneul de la Galaţi este unul puternic, cu echipe foarte bune. Vom trata toate meciurile cu maximă seriozitate, deoarece sunt importante pentru noi în vederea noului sezon. Este primul turneu de pregătire şi vrem să vedem care este potenţialul echipei”, a declarat Claudiu Mitru, pentru GdS.

„Aveam nevoie de un gram de noroc”

Naţionala masculină de volei a României a ratat în extremis calificarea în optimile Campionatului European. Tricolorii lui Dănuţ Pascu au învins reprezentativa Portugaliei în ultimul meci al grupei, cu scorul de 3-1, insuficient însă pentru a accede în faza următoare a competiţiei. Claudiu Mitru consideră că tricolorii au fost lipsiţi de noroc în turneul din Franţa.

„Am participat la un Campionat European extrem de puternic, cu un nivel extrem de înalt, total diferit de campionatul nostru. Aveam nevoie de un gram de noroc şi puteam juca în optimile competiţiei”, a spus Claudiu Mitru.

Programul turneului de la Galaţi:
-vineri, 20 septembrie – ora 17.00: SCM „U” Craiova – Hebar Pazardzhik (Bulgaria), ora 19.00: Arcada Galați – Gloria Buzău;
-sâmbătă, 21 septembrie – ora 17.00: Gloria Buzău – Hebar Pazardzhik (Bulgaria), ora 19.00: Arcada Galați – SCM „U” Craiova;
-duminică, 22 septembrie – ora 09.00: SCM „U” Craiova – Gloria Buzău, ora 11.00: Arcada Galați – Hebar Pazardzhik (Bulgaria).

Poate te interesează şi: Real Madrid, spublerată de campioana Franţei pe „Parc des Princes”

Articol scris de Tibi Cocora

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS