22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep, încântată şi după eşec: „Sunt fericită cu primul meci de la revenire!“

Simona Halep, încântată şi după eşec: „Sunt fericită cu primul meci de la revenire!“

Simona Halep a fost învinsă de spaniola Paula Badosa, cu 1-6, 6-4, 6-3, marţi, în prima rundă a turneului WTA 1.000 de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 8.770.480 de dolari

Halep a explicat că sentimentul dat de revenirea în tenis, după o perioadă de un an și 7 luni de absență, e unul excepțional. Ea nu poate fi decât fericită după meciul cu Badosa, de la Miami, în ciuda înfrângerii. Românca a recunoscut că a avut un nivel neașteptat de bun și privește cu încredere spre viitor.

„Am avut emoții, dar emoții pozitive. Și să văd oamenii din tribune susținându-mă atât de frumos mi-a dat multă energie. Și nivelul tenisului a fost destul de bun. Neașteptat, cred, pentru majoritatea oamenilor. Dar da, ținând cont de nivelul ridicat la care a jucat Paula, cred că am făcut o treabă bună azi. Așa că sunt fericită cu primul meci de la revenire.

Aș descrie-o ca pe o zi specială, pentru că, ținând cont de perioada pe care am avut-o, am jucat atât de bine și m-am simțit atât de bine pe teren, în afara terenului, cu atât de mulți oameni care sunt foarte drăguți cu mine și îmi oferă dragoste. Aș spune că această zi va rămâne foarte specială pentru mine. Desigur, am avut multe rezultate în trecut, rezultate mari, dar aici este ceva mai mult decât tenisul. Este ceva personal. Și mă bucur foarte mult să văd că oamenii mă apreciază, dincolo de tenis și dincolo de toate lucrurile care s-au întâmplat”, a explicat Simona Halep, în conferinţa de presă.

Citeşte şi: Start de controverse! Wozniacki îi condamnă pe organizatori, Simona a răspuns elevat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS