27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSorana, în delir la Miami: „Victoria îi aparține lui Johansson, am rămas fără cuvinte!“

Sorana, în delir la Miami: „Victoria îi aparține lui Johansson, am rămas fără cuvinte!“

Sorana Cîrstea s-a calificat, miercuri seară, în semifinalele Miami Open, după o victorie fantastică în două seturi cu Aryna Sabalenka (locul 2 WTA). La finalul partidei, sportiva din România a oferit o primă reacție, arătându-se chiar surprinsă de rezultatul obținut.

Pentru Sorana Cîrstea este prima oară în carieră când se impune, la același turneu, în fața a două jucătoare de top 5 WTA. În plus, românca nu a mai câștigat niciodată până acum un duel cu o jucătoare clasată mai sus de locul 3 mondial.

Cred că am rămas fără cuvinte. Am intrat pe teren știind că va fi un meci greu, Aryna lovește puternic. Șiam că trebuie să rămân cu picioarele pe pământ. E puțin surprinzător și sunt foarte fericită pentru prestația mea de astăzi. Oamenilor le place să țină minte date, ani, vârstă… Eu nu dau prea mare importanță acestor lucruri. Încerc să joc cât mai bine, să mă pregătesc din ce în ce mai bine alături de antrenorul meu. Nu sunt definită de numere, cel mai important e să-mi păstrez capul plecat și să muncesc din greu.

A fost o atmosferă incredibilă astăzi! M-am bucurat să fiu aici, m-am bucurat de sprijinul celor care au fost în tribune. Victoria îi aparține lui Johansson. Peste tot pe unde jucăm avem români care ne sprijină și asta înseamnă mult pentru noi. Le sunt recunoscătoare tuturor celor care au venit la meci atât pentru mine, cât și pentru Aryna”, a declarat Sorana Cîrstea, citată de Eurosport.

În semifinalele Miami Open, românca se va duela cu învingătoarea din duelul Ekaterina Alexandrova (locul 18 WTA) – Petra Kvitova (locul 12 WTA), programat în această noapte.

Citește și: Lumea tenisului a amuțit! Sorana Cîrstea i-a dat clasă „gigantului“ Sabalenka și e în semifinale la Miami

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS