17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisTenis de masă / Patrick Anghel, medaliat cu aur la Etapa Finală a Olimpiadei Naționale

Tenis de masă / Patrick Anghel, medaliat cu aur la Etapa Finală a Olimpiadei Naționale

În data de 14 mai, în localitatea Brazi (Prahova), s-a desfășurat Etapa Finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la tenis de masă (gimnaziu). Doljul a fost reprezentat la băieți de Patrick Anghel, elev la Școala gimnazială Mircea Eliade (prof. Dragoș Puchiu), iar la fete de Eva Lazăr, elevă la Școala Gimnazială Nicolae Romanescu (prof. Alexandru Dragnea). Competiția a fost organizată de Ministerul Învățământului, iar sportivii au fost însoțiți de profesorii lor de la școală.

Patrick Anghel a trecut pe tabloul principal de Eric Chiracheș (Ilfov), scor 3-0, de Mircea Chiriță (Slatina), scor 3-0 şi de Alexandru Boroica (București), tot cu 3-0. În marea finală, Patrick l-a învins cu 3-0 şi pe Andrei Miroiu (Buzău), obținând astfel medalia de aur. De menționat că Patrick Anghel este component al Lotului Național de juniori II și va reprezenta săptămâna aceasta România la Openul Poloniei.

La fete, Eva Lazăr a trecut pe rând de Szofia Weisz (Bistrița), scor 3-0 şi de Maria Niță (Buzău), scor 3-2. Din păcate, în semifinale a cedat în faţa Andreei Băiașu (București)scor 2-3. A urmat meciul pentru medalie cu Mara Moca (Constanța), dar a pierdut tot cu scorul de 3-0, iar la final s-a clasat pe locul IV.

Citeşte şi: Cadanțu şi Talabă, eliminate deja de la Roland Garros! Marius Copil, victorios în turul 1

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS