16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep merge la Dubai și la Doha fără antrenor!

Simona Halep merge la Dubai și la Doha fără antrenor!

Simona Halep (30 de ani, 23 WTA) i-a demis pe Adrian Marcu (60 de ani) și Daniel Dobre (52 de ani), antrenori cu care a colaborat în ultima perioadă. Decizia Simonei Halep ar putea să aibă legătură cu eliminarea ei de la Australian Open 2022, de către Alize Cornet, după un meci care a durat două ore și 33 de minute și care s-a desfășurat pe o căldură infernală.

În respectivul meci, în care a acuzat crampe, sportiva și-a certat staff-ul pentru că nu a încurajat-o în momentele grele. ”Simo” i-a certat pe colaboratorii ei, inclusiv pe soțul Toni Iuruc.

Presa din Italia scrie că Simona Halep nu se grăbește să-și numească un nou colaborator. Ubitennis anunță că sportiva din Constanța a decis să meargă la turneele de la Dubai și Doha, programate în luna februarie, fără un antrenor.

Simona Halep va merge la următoarele turnee, din Orientul Mijlociu, fără antrenor. În acest moment, încă nu există un nume de antrenor care ar putea veni lângă ea. Nici Halep, nici vreun alt membru al staff-ului său nu au comentat despărțirea de cei doi antrenori”, scrie Ubitennis, citat de Digisport.

Simona Halep va avea o perioadă de pauză până la următorul turneu la care va participa, cel de la Dubai, care va debuta pe 14 februarie.

Începând cu 20 februarie, Simona Halep va fi prezentă la Doha, iar din martie merge în Statele Unite pentru Indian Wells, 9 – 20 martie, și Miami, 22 martie – 3 aprilie.

WTA Charleston, unde Simona Halep și-a anunțat în premieră participarea, se dispută în perioada 4 – 10 aprilie și va marca startul sezonului de zgură pentru sportiva din România.

Citește și: Gabi Ruse e în plină ascensiune, dar a întrerupt colaborarea cu Andrei Cociașu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS