18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSorana, singura ghinionistă la tragerea tabloului AO! Vezi adversarele româncelor!

Sorana, singura ghinionistă la tragerea tabloului AO! Vezi adversarele româncelor!

Joi dimineață a avut loc tragerea la sorți de la Australian Open 2022, iar cele cinci românce acceptate direct pe tabloul principal pot începe analiza adversarelor.

Dacă Simona Halep va debuta la Australian Open 2022 împotriva polonezei Magdalena Frech (105 WTA), dintre celelalte sportive Sorana Cîrstea (38 WTA) a fost cea mai ghinionistă. Jucătoarea din Târgoviște o va înfrunta pe Petra Kvitova (Cehia, 21 WTA) în runda inaugurală. Totuși, Kvitova nu se mai află în forma de altădată, iar Cîrstea se poate bate de la egal la egal cu ea. Cîrstea chiar a învins-o pe Kvitova la ediția de anul trecut, 6-4, 1-6, 6-1 în turul secund, dar scorul întâlnirilor directe este de 5-3 pentru sportiva din Cehia.

Irina Begu (58 WTA) se va lupta cu Oceane Dodin (Franța, 96 WTA) pentru un loc în manșa secundă de la Australian Open 2022! Jaqueline Cristian (73 WTA), debutantă pe tabloul principal într-un Grand Slam, se va duela cu Greetje Minnen (Belgia, 84 WTA) în primul tur, în timp ce Gabriela Ruse (82 WTA) se va confrunta cu Jasmine Paolini (Italia, 52 WTA).

Prezența în primul tur pe tabloul principal de la Australian Open 2022 e recompensată cu 90.000 de dolari, iar campioana va încasa un jackpot de 2,5 milioane de dolari.

Citeşte şi: Simona Halep are meciuri „de încălzire“ în primele două tururi la AO

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS