10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSorana Cîrstea a umilit-o pe Gracheva cu un dublu 6-0 în primul tur de la Melbourne

Sorana Cîrstea a umilit-o pe Gracheva cu un dublu 6-0 în primul tur de la Melbourne

Sorana Cîrstea (România, 39 WTA) a debutat în noul sezon cu o victorie impresionantă, nelăsându-i niciun game adversarei de la WTA Melbourne 2, Varvara Gracheva.

Sorana Cîrstea a început fantastic sezonul 2022, trecând cu 6-0, 6-0 de o jucătoare aflată în ascensiune, din noua generație. Românca a reușit calificarea în optimile de finală după numai 49 de minute de joc. Pentru un loc în sferturile de finală, „Sori” se va duela cu Amanda Anisimova (SUA, 78 WTA). Singura întâlnire directă dintre Cîrstea și Anisimova a avut loc în primul tur la Wimbledon 2019. Atunci, sportiva din SUA a câștigat cu 6-3, 6-3.

Sorana Cîrstea a arătat o dispoziție extraordinară de joc în primul meci din 2021. Românca a controlat toate schimburile din spatele liniei de fund, iar Varvara Gracheva nu a putut câștiga nici măcar un game. Cîrstea va fi recompensată cu un cec de 3.675 de dolari și 30 de puncte WTA.

Menţionăm că Sorana și Irina s-ar putea întâlni într-un sfert de finală de vis la Melbourne.

Este a treia victorie românească a zilei de marți pe tablourile principale de la Melbourne, după ce Irina Begu și Gabriela Ruse au început și ele cu dreptul noul sezon! Amanda Anisimova, următoarea adersară a Soranei Cîrstea, a trebuit să muncească din greu pentru victorie.

Citeşte şi: Asta da surpriză! Irina Begu, victorie fantastică cu principala favorită de la Melbourne 2

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS