10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisAdrian Marcu: „Mi-aş dori mai multă agresivitate în jocul Simonei“

Adrian Marcu: „Mi-aş dori mai multă agresivitate în jocul Simonei“

Noul antrenor al Simonei Halep, Adrian Marcu, a analizat bine jocul elevei sale din ultima perioadă și a identificat lucrurile pe care ar vrea să le schimbe.

Adrian Marcu va face echipă cu Daniel Dobre, în încercarea de-a o propulsa pe Simona Halep înapoi în TOP 10 WTA. În acest moment, sportiva originară din Constanța este pe locul 15.

Adrian Marcu a acordat un interviu pentru HotNews în care a declarat că și-ar dori să o vadă pe Simona Halep mai agresivă pe teren, așa cum obișnuia odată.

„Am așteptări ca ea să joace cât mai bine în următoarea perioadă și să revină la forma foarte bună. Vreau să câștige cât mai multe meciuri, ca să poată să revină în clasament. Ideea de bază este să joace concursurile mari foarte bine. Mi-aș dori ca Simona să joace un pic mai agresiv, ea fiind o jucătoare de viteză și o jucătoare care termină punctele mai repede decât a jucat în ultimul timp. Sunt ferm convins că poate să joace mai agresiv și să își impună jocul ei, nu să joace la așteptare și la partitura adversarelor.

Încercăm să îmbunătățim ceva, am așteptări ca ea să reușească să facă ceea ce ne dorim împreună și, dacă reușește, normal că sunt ferm convins că vor veni și rezultate bune”, a declarat Adrian Marcu.

Citeşte şi: Antrenor nou chiar de ziua ei! Simona Halep şi Adrian Marcu sunt cunoştinţe mai vechi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS