17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisGabi Ruse, premiată şi în România! Românca a primit wildcard pentru Winners Open

Gabi Ruse, premiată şi în România! Românca a primit wildcard pentru Winners Open

Organizatorii turneului WTA de la Cluj-Napoca, Winners Open, care va avea loc în perioada 1-8 august, au decis să îi ofere un wildcard jucătoarei române de tenis Elena Gabriela Ruse. Anunţul vine după ce Ruse a câştigat, duminică, turneul Hamburg European Open, obţinând şapte victorii în tot atâtea zile şi primul titlu WTA al carierei. 

Gabriela va intra pe tabloul principal al turneului de la Cluj alături de jucătoare de top şi ar putea să o reîntâlnească acasă pe germanca Andrea Petkovic (97 WTA), pe care a învins-o în finala competiţiei de la Hamburg.

Ruse este a cincea jucătoare din România care intră pe tabloul principal la Winners Open, după Patricia Maria Ţig, Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan şi Irina Bara.

Turneul de tenis Winners Open va avea loc în 1-8 august, la Winners Sports Club, cu public. Abonamentele şi biletele au fost puse în vânzare în data de 1 iulie şi mai mult de jumătate au fost deja epuizate, precizează organizatorii. Competiţia se va disputa pe zgură, va avea probe de simplu şi dublu, premii de 235.000 de dolari şi 250 de puncte în clasamentul WTA.

Citeşte şi: Perioadă bună pentru Jaqueline Cristian! Calificare pe tabloul principal de la Budapesta

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS