14 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep nu are adversar la Melbourne. Victorie „la pas“ cu Siegemund în optimi

Simona Halep nu are adversar la Melbourne. Victorie „la pas“ cu Siegemund în optimi

Simona Halep pare într-o formă de zile mari la primul turneu oficial din 2021. După victoria cu Potapova, din primul tur de la Melbourne, a urmat un nou succes destul de lejer și în optimi, cu Laura Siegemund. A fost 6-2, 6-4, iar sportiva noastră s-a calificat „la pas“ în sferturile competiției.

Partida a început, practic, de la 4-0 pentru Simona, care și-a adjudecat, rapid, primele două break-uri ale meciului. Fiind într-o situație mai mult decât dificilă, sportiva din Germania nu a mai avut replică până la finalul setului, pe care l-a cedat cu 6-2.

În actul secund, Siegemund a pornit cu mai mult tupeu și a reușit un break la scorul de 1-0 în favoarea sa. Doar că, Simona nu a stat mult pe gânduri, a forțat și a restabilit rapid egalitatea la doi. S-a mers, apoi, cap la cap până la scorul de 4-4, când din nou forehand-ul campioanei noastre a ieșit „la rampă“ și a fost de neoprit până la final. S-a încheiat 6-4, iar Halep și-a asigurat prezența în sferturile turneului.

În faza următoare, Simona Halep se va duela cu Ekaterina Alexsandrova, care a dispus de Iga Swiatek cu scorul de 6-4, 6-3.

Citește și: Pur și simplu nu renunță! Irina Begu a „răpus-o“ și pe Konta după trei ore și jumătate

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS