17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisYastremska s-a ţinut tare, dar Simona este mare! Calificare în sferturi la Roma

Yastremska s-a ţinut tare, dar Simona este mare! Calificare în sferturi la Roma

Simona Halep a demonstrat încă o dată că este una dintre cele mai valoroase tenismene din lume. Românca a trecut şi de Dayana Yastremska, în optimile de finală de la Roma, tot în două seturi, scor 7-5, 6-4, după un joc foarte bun, mult diferit faţă de cel arătat în meciul precedent.

La fel ca şi în partida cu Paolini, din runda anterioară, începutul de meci a fost unul mai dificil pentru sportiva noastră. Yastremska a reuşit rapid un break şi s-a distanţat la 3-0. Simona şi-a revenit în doi timpi, fiind forţată şi de ambiţia adversarei sale, şi a restabilit egalitatea. Apoi, au mers de la egal la egal până la 5-5, când învingătoarea de la Wimbledon a făcut un game fantastic pe serviciul advers, a trecut în faţă şi a închis setul cu 7-5.

În actul secund, entuziasmul ucraineencei a dispărut, iar nivelul său de joc a scăzut considerabil. Simona s-a distanţat rapid la 3-0, Nici de această dată adversara nu a renunţat şi s-a apropiat la doar un game, 4-3, dar Halep a gestionat perfect finalul şi a închis meciul cu 6-4.

În faza următoare a turneului, Simona se va duela cu Elena Rybakina sau Putinseva, ambele din Kazahstan.

Citeşte şi: Begu, fără replică în fața Johannei Konta

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS