10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSchimbare de planuri. Simona Halep s-ar fi înscris la US Open

Schimbare de planuri. Simona Halep s-ar fi înscris la US Open

Fostul lider mondial, Simona Halep, pare să fi rămas pe lista participanților la turneul de Mare Slem de la New York (US Open), chiar dacă în iunie spunea că nu va face deplasarea în SUA.

Conform unei jurnaliste americane, Simona Halep ar putea participa la US Open, turneu care se va desfășura între 31 august și 13 septembrie, scrie Telekomsport. Aceasta a anunţat pe un site de socializare că deţinătoarea trofeului de la Wimbledon se regăsește pe lista cu numele celor care vor lua parte la turneul de Grand Slam de la New York. Acest lucru nu înseamnă neapărat că românca va şi merge în SUA, însă a lăsat de înţeles că există o şansă să o vedem din nou la acţiune pe sportiva noastră.

Decizia de a participa sau nu va fi luată în apropierea debutului întrecerii, după cum au spus membrii ai echipei sale.

În luna iunie, Simona a spus că, având în vedere situația din SUA, nu ar face deplasarea pentru competiția de Grand Slam. Românca în vârstă de 27 de ani ar trebui să participe săptămâna viitoare la turneul de la Praga, însă s-a retras de la Cincinnati, turneu care precede US Open.

Ashleigh Barty, liderul mondial, a anunțat deja că nu va merge la US Open.

„A fost o decizie dificilă, dar există în continuare riscuri semnificative legate de COVID-19 şi nu mă simt confortabil să mă plasez eu şi echipa mea în această situație„, a spus australianca.

De asemenea, nici Jelena Ostapenko şi Nick Kyrgios nu vor face deplasarea în America.

Citeşte şi: Andy Murray a primit un wild card pentru turneul de la Cincinnati

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS