10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSerena Williams va participa la US Open: Aştept cu nerăbdare

Serena Williams va participa la US Open: Aştept cu nerăbdare

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams este prima vedetă care şi-a confirmat participarea la US Open. Turneul de Mare Slem de la New York se va desfășura cu porțile închise,  în ciuda îngrijorării afişate de mai multe staruri ale circuitului profesionist, din cauza pandemiei.

„Aştept cu nerăbdare să joc la US Open 2020. Cred că Federaţia americană va face o treabă bună pentru a se asigura că toată lumea va fi în siguranţă. Este o nebunie. Sunt încântată”, a precizat, într-un mesaj video, campioana din Statele Unite.

Americanca va încerca să câştige, între 31 august şi 13 septembrie, al şaptelea său trofeu la Flushing Meadows.

Marţi, guvernatorul New York-ului, Andrew Cuomo, a dat undă verde Federaţiei americane de tenis (USTA) pentru organizarea turneului.

Djokovic, actualul număr unu mondial, a calificat drept „extreme” directivele sanitare şi de securitate propuse iniţial. În același timp, Nadal a estimat că nicio competiţie nu ar trebui reluată cât timp situaţia nu este sigură.

Conform noului protocol prevăzut, jucătorii vor fi testaţi pentru Covid-19 înaintea plecării lor la New York, unde se va derula şi turneul Masters 1.000 ATP mutat de la Cincinnati (22-30 august). Apoi vor fi supuși altor teste pe tot parcursul sejurului în metropola americană, o dată sau de două ori pe săptămână.

Citește și: Micșorarea substanțială a premiilor, singura șansă de supraviețuire a turneului de la Madrid

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS