6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalAtenție, un nou transfer! SCM Craiova și-a luat pivot: Katarina Bojicic!

Atenție, un nou transfer! SCM Craiova și-a luat pivot: Katarina Bojicic!

SCM Craiova continuă campania de transferuri pentru sezonul viitor, iar în cursul serii de luni a fost anunțată, pe pagina de facebook a clubului, o nouă jucătoare care va îmbrăca tricoul alb-albastru. Sârboaica cu multe prezențe în naționala țării sale, Katarina Bojicic a semnat cu echipa din Bănie, iar din august o vom vedea la lucru și pe parchetul Sălii Polivalente.

„Bun venit, 𝗞𝗮𝘁𝗮𝗿𝗶𝗻𝗮 𝗕𝗼𝗷𝗶𝗰𝗶𝗰! Pivotul Echipei Naționale a Serbiei, declarata jucatoarea anului in 2022, vine în Bănie! Bojicic, în vârstă de 24 de ani, va apăra culorile alb-albastre, începând din sezonul viitor. Tânără, cu un spirit de luptătoare, Katarina s-a făcut remarcată la formația ZORK Jagodina, dar a trecut și pe la ZRK Naisa Nis. Îi dorim mult succes și multe evoluții foarte bune la SCM Universitatea Craiova“, se arată în comunicatul SCM.

Prima achiziţie a Craiovei pentru stagiunea următoare a fost Djurdjina Malovic, în vârstă de 26 de ani, care a marcat 17 goluri la Europeanul de anul trecut. Malovic a jucat la echipe precum Buducnost Podgorica, Ferencvaros, MTK Budapesta, MKS Lublin, Toulon.

Citește și: Dan Pascu, euforic: „Ceea ce ni s-a întâmplat este fantastic, de nedescris“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS