6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal / Nimic nu le-a ieșit! „U“ Craiova a ratat mult, iar punctele au mers la Sânnicolau Mare

Handbal / Nimic nu le-a ieșit! „U“ Craiova a ratat mult, iar punctele au mers la Sânnicolau Mare

Echipa masculină de handbal Universitatea Craiova a pierdut, joi seară, duelul cu Sânnicolau Mare, disputat în Sala Ion Constantinescu, scor 43-36. Partida a contat pentru etapa a 13-a din Divizia A, Seria C.

Startul primei părți a fost echilibrat, dar și cu foarte multe ratări. Ambele echipe parcă au evitat poarta în primele 10 minute de joc, la finalul cărora scorul era 4-4. Imediat după, însă, Sânnicolau Mare a luat avans pe tabelă și nu a mai cedat inițiativa până la intrarea la vestiare. Defensiv, Universitatea Craiova nu prea s-a descurcat pe parcursul reprizei, pentru că oaspeții au înscris 22 de goluri, unele chiar și norocoase. Craiovenii și-au continuat seria ratărilor incredibile fix în momentele importante, când s-ar fi putut apropia de adversari, iar gruparea vizitatoare a profitat din plin. La cabine s-a intrat cu un avantaj consistent al oaspeților, scor 22-16.

Prea multe lucruri pozitive nu sunt de spus nici despre repriza secundă. Sânnicolau Mare a jucat cu calm, nu a forțat și s-a distanțat în meci, în timp ce trupa lui Dumitrescu și Popescu nu a avut puterea să revină în niciun moment. Erorile ofensive au continuat, iar contraatacurile au fost cheia succesului pentru vizitatori. La final, tabela a indicat 43-36 pentru Sânnicolau Mare, care a rămas în fața Craiovei în clasament.

După această înfrângere, Universitatea Craiova continuă să se situeze pe locul al 5-lea, cu 13 puncte, dar distanța până la primele patru clasate a crescut destul de mult.

Citește și: Handbal / Victoria cu Tg. Jiu, obligatorie pentru SCM Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS