17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalCristina Neagu acuză Zalăul: „Cu noi vă dați viața, cu alții vă dați la o parte“

Cristina Neagu acuză Zalăul: „Cu noi vă dați viața, cu alții vă dați la o parte“

Scandal imens în handbalul feminin! Cristina Neagu a răbufnit după victoria grea obținută de CSM București la Zalău, scor 26-24. Cea mai valoroasă handbalistă a României a spus că echipa lui Gheorghe Tadici n-a jucat cu aceeași îndârjire și în duelurile cu rivala Rapid.

„Cu noi vă dați viața, cu alții vă dați..la o parte. Și n-ar fi asta o problemă, dacă totul ar fi fair-play. La Zalău, câștigătoarea se stabilește dinainte. Norocul nostru că am reușit să rezistăm, a câta oară , 7 contra 9. Oribil, jenant, iar handbalul nu merge într-o direcție bună. Proud of us girls”, a scris Cristina Neagu, pe Facebook.

Rapid Bucureşti a câştigat lejer meciul cu SCM Craiova, scor 36-26, iar lupta pentru trofeu s-a amânat pentru ultima etapă.

Tadici nu se lasă mai prejos

Gheorghe Tadici (70 de ani) nu a stat mult pe gânduri şi a reacționat după acuzațiile dure ale Cristinei Neagu. Acesta a lansat un atac fără precedent și a transmis că interul stânga nu ar fi meritat să câștige 20.000 de euro pe lună la CSM București.

„Cunosc maniera ei de a se scuza după ce ratează obiective, asta de când a venit la CSM, de a justifica și de a comenta toate rezultatele, toate Final Four-urile ratate.  Dacă se consideră că trebuie să ai un buget spre 4 milioane de euro pentru a câștiga campionatul și Cupa României…

O las în lumea ei, nu vreau să intru în polemică cu ea. Să nu uite că a debutat la națională în 2007, când antrenor era Tadici. Am fost singurul care a avut încredere în ea la CM din Franța. Dacă au trecut atâția ani pentru a trage aceste concluzii, o face doar pentru că urmează o deviză românească, o vorbă din popor: «Nu e prost cine cere, e prost cine dă». O spun clar și răspicat: cel care e prost și dă este primarul Bucureștiului, Nicușor Dan! Se lasă păcălit așa cum s-a lăsat și Firea. O să punem mâna pe Cupa Campionilor, asta aud de atâția ani“, a declarat Tadici, pentru GsP.

Citeşte şi: Irina Begu a făcut un meci uriaş cu Alexandrova şi a ajuns în turul 3 la Paris

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS