12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalAlexandru Dedu are trei rivali în lupta pentru preşedinţia FRH! Când sunt alegerile!

Alexandru Dedu are trei rivali în lupta pentru preşedinţia FRH! Când sunt alegerile!

Federația Română de Handbal (FRH) își va alege președintele pentru următorii patru ani la finalul lunii aprilie. Mai exact, în data de 28 aprilie, la Izvorani, va avea loc Adunarea Generală pentru votarea şefului handbalului românesc pe perioada următorilor 4 ani. Reamintim că, la alegerile precedente, Alexandru Dedu a câștigat bătălia pentru funcția de președinte cu un vot mai mult decât Narcisa Lecușanu, 100 față de 99.

La actualele alegeri vor candida 4 persoane: Constantin Din, fost arbitru internațional, Bogdan Voina, fost jucător la Steaua și SC Selestat (Fra), Maximilian Gavrilă, director și antrenor la Școala 181 şi Alexandru Dedu, președinte FRH din februarie 2014, informează Gsp.

Contestat de unii oameni din fenomen, Dedu consideră că mai are nevoie de încă patru ani la șefia federației pentru a rezolva problemele handbalului românesc.

În acest al doilea mandat, cel mai recent rezultat al naționalei feminine este locul 13 la Mondialul din decembrie 2021, în timp ce băieții nu au „simţit gustul“ vreunui turneu final în cei 8 ani de când Dedu este președinte.

Citeşte şi: SCM Craiova, prestație lamentabilă la Zalău

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS