12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalEra și timpul! SCM Craiova, victorioasă fără dubii în meciul cu Știința București

Era și timpul! SCM Craiova, victorioasă fără dubii în meciul cu Știința București

Etapa a 8-a din Liga Florilor le-a adus față în față, în Sala Polivalentă din Bănie, pe SCM Craiova și Știința București. Formația pregătită de Bogdan Burcea, net superioară adversarei, a fost la conducerea jocului în permanență și și-a asigurat, la final, cel de-al treilea succes din acest sezon după 26-21.

Dominația gazdelor s-a observat abia după 10 minute de joc, când au ieșit la rampă execuțiile individuale, dar și jocul excelent de echipă propus de SCM. Până în acel moment, scorul era 5-5, iar Știința București juca încrezător. Momentele foarte bune ale craiovencelor s-au menținut și înspre finalul reprizei, când au reușit să se desprindă la patru goluri să stabilească scorul primelor 30 de minute, 13-9.

După reluarea partidei, s-a mers cap la cap o bună perioadă de timp, diferența dintre cele două combatante rămânând cea stabilită între reprize până în ultimele 12 minute. Atunci, formația bucureșteană a accelerat neașteptat și a venit la un singur gol în spatele Craiovei. Doar că, finalul de meci a fost gestionat perfect de trupa lui Burcea, astfel că SCM s-a impus, în cele din urmă, cu 26-21.

SCM Craiova: Dzhukeva, Curmenț, Chetraru – Loken, Bak, Țicu, Burcea, Nica, Jipa, Cace, Șelaru, Cîrstea, Tudorică, Țăcălie. Antrenor: Bogdan Burcea.

Acesta a fost penultimul meci al Craiovei din acest an. Ultimul joc din 2021 al grupării din Bănie va fi la Cisnădie, marți seară

Citește și: Voleibalistele de la SCMU au luat un set cu Dinamo, dar nu și puncte!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS