5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVoleibalistele de la SCMU au luat un set cu Dinamo, dar nu și puncte!

Voleibalistele de la SCMU au luat un set cu Dinamo, dar nu și puncte!

Voleibalistele de la SCMU Craiova nu se regăsesc și continuă să piardă meciuri în Divizia A1. Trupa lui Lucian Zlotea a cedat în deplasarea de la Dinamo, scor 1-3 (17-25, 21-25, 25-21, 18-25), după un joc cu multe greșeli, dar și cu momente de neconcentrare ce au contribuit decisiv la rezultatul nefast înregistrat, la final, pe tabelă. Partida a contat pentru etapa a 5-a.

Dacă în primul set am cedat fără să emitem nicio pretenție, scor 25-17, în actul al doilea fetele lui Zlotea s-au trezit și au început să le pună probleme adversarelor. S-a mers de la egal la egal până spre finalul actului, când Craiova s-a distanțat la 21-19. Din acel moment toată munca s-a dus de râpă, pentru că voleibalistele din Bănie nu au mai luat niciun punct, au greșit pe bandă rulantă, iar dinamovistele s-au distanțat pe tabelă după 25-21.

Chiar și la 2-0, SCMU nu a renunțat la luptă și a reintrat în meci după un set trei excelent, câștigat cu 25-21. Doar că, oboseala și-a spus cuvântul și până la final oltencele nu au mai contat în meci. Dinamo s-a impus clar în actul al 4-lea, scor 25-18 și și-a luat cele trei puncte puse în joc.

SCMU Craiova va juca etapa viitoare tot împotriva unei formații din București, de această dată fiind vorba de Rapid. Partida se va disputa în Bănie, în Sala Polivalentă.

Citește și: SCMU Craiova a învins Olimpia Titanii și s-a întors cu trei puncte din Capitală

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS