11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Craiova a dat lovitura și a învins-o pe CSM București, chiar la ea acasă

SCM Craiova a dat lovitura și a învins-o pe CSM București, chiar la ea acasă

SCM Craiova a produs surpriza etapei a 28-a din Liga Florilor, luni după masă, în capitală. Elevele lui Bogdan Burcea au învins-o pe CSM București, noua campioană a României, cu scorul de 27-26, la capătul unui meci în care emoțiile și suspansul s-au menținut până în ultimele clipe. Golul descătușării și al victoriei a fost reușit cu două secunde înainte de final, iar acum SCM continuă să mai spere la evitarea meciurilor de baraj, cu două etape înainte de finalul sezonului.

Cu titlul deja câștigat și cu gândul la petrecerea de după meci, CSM a fost în față pe tabelă pe toată perioada primei reprize și a avut trei goluri avans la pauză, scor 15-12. Bucureștencele s-au desprins chiar la 6 goluri în repriza secundă (22-16), iar din acel moment a început revenirea fantastică a craiovencelor.

Finalul de meci a ținut cu inima la gură orice iubitor de handbal sau susținător al vreuneia dintre cele două formații. Ana Maria Țicu a marcat dintr-o lovitură de la 7 metri pentru 26-25, gazdele au replicat rapid și au restabilit egalitatea, dar, în ultima secundă, Savu a adus victoria mult dorită.

SCM Craiova: Dzhukeva, Curmenț – Țicu, Zamfir, Adespii, Colac, Savu, Șelaru, Ion, Andrei, Crăciun, Tudorică, Nica, Orșivschi, Gogoșeanu, Cace.

Pentru „leoaice“ urmează o zi de pauză, iar miercuri, de la ora 18.30, vor întâlni Măgura Cisnădie, într-un alt joc capital pentru îndeplinirea obiectivului.

Citește și: Atletism / Sportivii craioveni au obţinut şapte medalii la CN de Seniori şi U23

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS