10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Craiova a luptat, dar nu a obținut niciun punct din duelul cu Buzău

SCM Craiova a luptat, dar nu a obținut niciun punct din duelul cu Buzău

SCM Craiova nu a reușit să mențină seria victoriilor începută joi, cu Mioveni, și a cedat, cu scorul de 23-19, partida susținută în compania formației Gloria Buzău, una dintre grupările cu pretenții anul acesta. Meciul a contat pentru etapa a 19-a din Liga Florilor.

Jocul a fost unul tacticizat, cele două combatante încercând să profite de fiecare spațiu din defensiva adversă. Dacă în prima repriză am avut parte de doar 15 goluri (9-6) și un joc echilibrat, în partea a doua meciul s-a animat, au început să apară și reușite mai multe pe tabelă, iar jocul a căpătat culoare. S-a mers cap la cap, practic, până la scorul de 6-6. Din acel moment, oltencele au avut mai multe momente „moarte“, timp în care adversarele au punctat de cinci ori consecutiv. Pe parcurs, trupa lui Burcea a încercat să revină în meci, s-a apropiat chiar și la trei goluri, dar, în cele din urmă, Buzăul a rezistat și s-a impus cu 23-19.

SCM Craiova: Dzhukeva, Curmenț – Țicu (2), Zamfir (5), Adespii (4), Colac, Savu, Șelaru (2), Ion, Andrei (4), Crăciun, Tudorică, Nica (5), Orșivschi, Gogoșeanu, Cace (1).

Pentru SCM vor urma două meciuri consecutive, cu Activ Ploiești și CSM Galați. Ambele jocuri sunt programate în perioada 6-7 mai.

Citește și: Egalul ne duce la EURO! România, extrem de aproape de prezența la turneul final

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS