16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalCristina Neagu: „Sunt foarte dezamăgită! Capul în pământ!“

Cristina Neagu: „Sunt foarte dezamăgită! Capul în pământ!“

România a încheiat pe locul 12 Campionatul European de handbal feminin, cea mai slabă clasare din istoria participărilor. Cristina Neagu s-a arătat foarte dezamăgită de rezultatul consemnat în Danemarca.

„Este cel mai slab CE la care am participat, am obţinut doar o victorie. Unele se comportă ca şi cum ar fi obţinut ceva mare, dar nu au realizat nimic. Capul în pământ, trebuie să arătăm altfel. Să fim realişti, nu ne putem ascunde după deget, diferenţa este destul de mare. Cu aceste jucătoare mergem la drum, dar ţine de fiecare, de cum te antrenezi, de atitudine, de inteligenţa de joc. Sunt mai mulţi factori care fac jucătoarele mai bune. Cred ca fiecare trebuie sa îşi facă o analiză şi sa muncească mai mult. 

Nu este de ajuns sa fii la naţionala, ci trebuie sa fii bun pentru ca echipa să performeze. Pentru mine, acest turneu preolimpic înseamnă mult şi trebuie sa avem o echipa competitivă în cel mai scurt timp. Contează mult şi atitudinea.Unele jucătoare ar trebui să fie conștiente că nu e de ajuns doar să vină la națională. Nu e asta cea mai mare realizare, ci ceea ce fac de acum încolo“, a spus vehement Neagu, citată de Gsp.

Cristina a vorbit și despre șansele României de a ajunge la Olimpiadă.

O echipă nu trebuie să stea niciodată într-o jucătoare. Greu de prezis cum sună viitorul. Avem o şansă de calificare la JO şi cred că acest turneu preolimpic este o şansă imensă pentru naţională pentru următorii ani. Tot vorbim de o reconstrucţie, dar nu reuşim să construim.

Eu sunt foarte obosită, mă simt destul de rău fizic. În ultimele 3-4 meciuri am avut mari dureri la genunchi, am tot tras de mine. Sper să mă refac. Personal sunt foarte dezamăgită de acest rezultat“, a încheiat căpitanul României.

Citește și: Burcea, resemnat: „Le-am spus fetelor că nu acesta era obiectivul nostru“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS