12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalVIDEO / Rareș Fortuneanu: Este o decizie frustrantă și nedreaptă

VIDEO / Rareș Fortuneanu: Este o decizie frustrantă și nedreaptă

-

Comitetul Executiv al Federaţiei Europene de Handbal a anulat, vineri, barajele europene pentru Campionatul Mondial masculin din 2021. Astfel, dubla dintre România și Bosnia și posibilul joc cu Ungaria nu se vor mai disputa. Conform clasamentului EHF EURO 2020, la turneul final din Egipt s-au calificat Slovenia, Germania, Portugalia, Suedia, Austria, Ungaria, Belarus, Islanda, Cehia, Franţa. Spania, Croaţia şi Norvegia sunt calificate din postura de cele mai bune formaţii de la EHF EURO 2020, iar Danemarca e campioana en titre.

Selecționerul României, Rareș Fortuneanu, a declarat pentru FRH că decizia anulării barajului cu Bosnia este una frustrantă, dar totodată nu au de făcut altceva decât să o accepte.

„Această decizie nu ne dă dreptul să ne apărăm șansele pe teren. Este o decizie frustrantă și nedreaptă, dar care trebuie respectată. Acum ne-am ambiționat și mai mult și vom reveni și mai puternici și mai motivați pentru calificările la Campionatul European din 2022. Le mulțumesc tuturor celor implicați în această campanie de calificare, de la sportivi și staff-ul tehnic, până la Federația Română de Handbal, pentru condițiile de pregătire puse la dispoziție”, a declarat Rareș Fortuneanu.

Citește și: Campionatul Mondial U20 și turneele de calificare la JO au fost reprogramate

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Patru tineri s-au bătut ziua în amiaza mare pe...

Poliţiştii Secţiei 5 Poliție Craiova au fost sesizați vineri...

ȘTIRI GdS