Acasă Sport Handbal Handbal (m) / Trupa lui Popescu a cedat în derbiul cu Oradea

Handbal (m) / Trupa lui Popescu a cedat în derbiul cu Oradea

-

Echipa masculină de handbal Universitatea Craiova a pierdut, duminică, derbiul pentru locul doi cu CSM Oradea. Elevii lui Cătălin Popescu au cedat în Crişana cu scorul de 38-31, după un meci frumos, cu multe faze spectaculoase. Partida a contat pentru etapa a 13-a din Divizia A, Seria D.

Universitatea Craiova: Lupitu, Iovănescu (3), Pătru, Drugă (1), Luntraru (5), Ianaşi (9), Gheorghe, Ciorogaru (2), Gheorghiţă, Neacşu, Bourol, Budoiu, Păun (6), Ruşeanu (5), Coadălată. Antrenor: Cătălin Popescu.

„A fost un joc pierdut pe mâna noastră”

Cătălin Popescu, tehnicianul echipei craiovene, consideră că formaţia din Crişana s-a impus pe fondul unui joc destul de modest al elevilor săi pe partea defensivă.

„A fost un joc pierdut pe mâna noastră. După o primă repriză echilibrată, în partea a doua am revenit de la şase la două goluri. Însă, în urma jocului slab din apărare, cei de la Oradea s-au distanţat din nou pe tabelă, de această dată decisiv. Presiunea rezultatului a fost pe umerii băieţilor, iar asta a influenţat jocul. Felicit echipa din Oradea, iar acum rămâne de văzut ce va fi în returul campionatului”, a declarat Cătălin Popescu.

În urma acestui rezultate, Universitatea Craiova rămâne pe locul doi în clasament, cu 25 de puncte, la şase lungimi de liderul Oradea. În ultimul joc din 2019, trupa lui Cătălin Popescu va primi vizita formaţiei Constantin Brâncuşi Tg. Jiu. Meciul se va disputa pe 18 decembrie, de la ora 16.00, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu”, din Bănie.

Poate te interesează şi: Tomas Ryde: Am jucat fantastic în prima repriză

ȘTIRI VIDEO GdS

Anunț lansare proiect „Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe pentru angajații din România”

Proiectul „Imbunătăţirea nivelului de cunoştinte pentru angajaţii din România” cod MySMIS 128288 se adresează companiilor şi angajaţilor lor din judetele Dolj, Olt si Mehedinti, pe care îi va avea în centrul atenţiei în perioada 1 Nov. 2019 – 30 Apr. 2021.