21.5 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Sport Handbal Handbal / CSM Slatina a tras tare pentru un punct cu Slobozia

Handbal / CSM Slatina a tras tare pentru un punct cu Slobozia

-

Echipa feminină de handbal CSM Slatina a încheiat la egalitate, scor 25-25 pe terenul Sloboziei, în prima etapă din noul campionat.

Formaţia Victorinei Bora a început mai bine jocul decât adversarele şi a preluat rapid conducerea. Slatina a intrat la pauză cu un avantaj încurajator, de trei goluri, scor 12-9, dar treptat formaţia gazdă a recuperat din handicap şi a smuls un punct pe final.

CSM Slatina a fost susţinută la Slobozia de un grup de aproximativ 20 de suporteri, care au creat o atmosferă frumoasă.

CSM Slatina: Stan, Nagy, Dulgheriu – Cîrligeanu (2), Drăghici (2), Schiopu, Fulgoi, Vasiliu, O. Andrei (1), Corban, Chitacu (2), L. Popescu (7), Rusu, Ostase (6), I. Andrei (3), Stoicănescu (2). Antrenoare: Victorina Bora.

În etapa următoare, Slatina va primi vizita campioanei SCM Vâlcea.

Articol scris de Tiberiu Cocora

Gds Sport
Gds Sporthttps://www.GdS.ro
GdS Sport îşi propune să abordeze toate domeniile sportive, naţionale şi internaţionale, păstrând deontologia cu care v-a obişnuit.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.