23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalȘi Mihai Rotaru l-a „căpăcit“ pe Mircea Rednic

Și Mihai Rotaru l-a „căpăcit“ pe Mircea Rednic

Finanțatorul formației Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, a luat și el atitudine în privința lui Mircea Rednic, după ironiile ieftine făcute de antrenorul echipei UTA Arad la adresa Științei. Primul care l-a „urecheat“ pe tehnicianul „Bătrânei Doamne“ a fost Alex Mateiu, marcatorul partidei din Cupa României, câștigate de alb-albaștri la Oradea.

Mircea Rednic a numit-o „Craiovița“ pe Universitatea Craiova, menționând că „adevărata Craiova“ este echipa lui Adrian Mititelu, ignorând deciziile instanțelor.

„E o victorie meritată! Am făcut un meci bun, am avut atitudine, ocazii, ca și-n meciul de pe Giulești, cu Rapid. Acolo am pierdut, acum am câștigat, așa e în fotbal. Oricum, cu tot respectul pentru clubul UTA, am întâlnit o echipă care a arătat ca una de Liga a 2-a, pesemne că a trecut vremea antrenorilor-agenți! Cu domnia sa (Rednic –n.r.) din postura asta de antrenor-agent nu o văd bine pe respectabila bătrână Doamnă… Și ar fi mare păcat pentru ce reprezintă UTA pentru fotbalul românesc.

Retorica pe care a avut-o antrenorul lor nu îi face cinste, iar declarații precum cele date de domnia sa sunt glumițe de stradă, nu de un antrenor respectabil. E ca și cum noi l-am numi ’Strâmbuțu’. Trebuie să înțeleagă că într-o liga profesionistă discursul oficialilor trebuie să fie cu totul și cu totul altul“, a spus Mihai Rotaru, pentru Fanatik.

Citește și: Cupa României | UTA Arad – „U“ Craiova 0-1. S-au străduit și le-a ieșit!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS