23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUTA – „U“ Craiova 0-1 | Alex Mateiu l-a „urecheat“ pe Mircea Rednic

UTA – „U“ Craiova 0-1 | Alex Mateiu l-a „urecheat“ pe Mircea Rednic

Chiar dacă nu traversează o formă sportivă extraordinară, Universitatea Craiova a învins-o pe UTA Arad, la Oradea, dominând jocul. Invitat la flash-interviu, marcatorul unicului gol, Alex Mateiu, a ținut să-l „urecheze“ pe antrenorul arădenilor, Mircea Rednic, pentru o declarație deranjantă de dinaintea meciului. Tehnicianul, alintat „Strâmbul“ în lumea fotbalului, a numit-o „Craiovița“ pe Universitatea Craiova, indicând-o pe FCU drept „adevărata“ echipă, ignorând toate deciziile instanțelor.  

Ei au avut un singur corner și o singură ocazie. 80 de minute nici nu au contat! Am avut o posesie ca la antrenament. Craiovița, cum a spus domnul Rednic, o echipă mică a cartierului din Craiova, i-a demonstrat că n-are ce să facă cu UTA. E o jignire! I-am arătat de ce e în stare Craiovița: echipa dânsului nu a avut nicio șansă“, a declarat Alex Mateiu.

Rednic menține „placa“

La rândul său, Mircea Rednic a ținut-o pe a lui, sfidându-i pe judecătorii de caz: „Mi-a dedicat? Mi-e drag. N-are nicio treabă, Craiova adevărată e a lui Mititelu, ei s-au înființat acum câțiva ani. Au un om care susține financiar echipa, dar n-au nicio legătură”.

Cât despre joc, Rednic i-a dat dreptate lui Alex Mateiu: „O înfrângere… Un gol din corner, iar din fază fixă… Vorbim, decidem cine trebuie să marcheze și cine să acopere zona și tot suntem surprinși. A fost o oportunitate pentru unii jucători să demonstreze că merită să fie în lotul acestei echipe. Unii au făcut-o, unii – nu. Le-am dat posibilitatea să ne domine, să aibă ocazii. Noi nu am contat. În prima repriză, chiar nu am contat. A doua repriză a fost mai bună“.

Citește și: UTA – „U“ Craiova 0-1 | Alex Mateiu l-a „urecheat“ pe Mircea Rednic

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS