14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalPreliminarii Euro 2024 | Nicolae Stanciu: „Sunt optimist în privinţa calificării“

Preliminarii Euro 2024 | Nicolae Stanciu: „Sunt optimist în privinţa calificării“

Echipa naţională a României va juca sâmbătă, 9 septembrie, cu Israel şi marţi, 12 septembrie, cu Kosovo. Ambele partide sunt programate pe Arena Naţională, de la ora 21.45, şi contează pentru preliminariile EURO 2024.

Mijlocaşul Nicolae Stanciu a declarat că în cazul în care prima reprezentativă va câştiga următoarele două partide, cu Israel şi Kosovo, va fi în proporţie mare calificată la EURO 2024.

„Sunt destul de optimist în privinţa calificării. Rezultatele de până acum mă fac să fiu aşa. Ştiu ce putem face ca grup, aşa că aşteptăm aceste două partide cu încredere. Suntem foarte motivaţi să câştigăm aceste meciuri pentru că sunt meciurile decisive, ca să spun aşa. Pentru că dacă vom lua 6 puncte cu Israel şi Kosovo vom face un pas mare spre calificare şi implicit spre îndeplinirea obiectivului. Acum suntem în grafic, deşi eu spun că puteam fi şi mai bine. Dar suntem pe un loc calificabil şi sper să rămânem acolo până la sfârşitul campaniei. Suntem neînvinşi în grupă şi ne dorim să continuăm la fel. Repet, dacă vom câştiga 6 puncte acum vom fi în proporţie mare calificaţi la EURO 2024“, a explicat mijlocaşul, într-un interviu acordat FRF TV.

„Avem nevoie de susţinerea suporterilor“

Nicolae Stanciu speră ca Arena Naţională să fie plină la partidele cu Israel şi Kosovo. El consideră că prima reprezentativă are nevoie de susţinerea suporterilor.

„E un lucru bun că jucăm pe Arena Naţională, deşi ştiu că mulţi suporteri ai naţionalei şi-ar dori să jucăm şi în alte oraşe din ţară. Arena Naţională este cel mai mare stadion, cu siguranţă va fi arhiplin, iar acest lucru ne va ajuta. Îmi doresc ca fanii să vină în număr mare, pentru că eu, deşi am multe meciuri la echipa naţională, nu cred că am jucat vreodată cu casa închisă. Noi suntem acum să spun aşa pe ultima sută de metri în această campanie, aşa că avem nevoie de susţinerea suporterilor. Sper ca la final să ne bucurăm împreună“, a afirmat Nicolae Stanciu.

Citeşte şi: Ştefan Baiaram, optimist înaintea campaniei pentru EURO 2025

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS