9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUniversitatea Craiova a oficializat transferul lui Lyes Houri

Universitatea Craiova a oficializat transferul lui Lyes Houri

Universitatea Craiova a oficializat astăzi cooptarea mijlocaşului francez Lyes Houri, mutare anunţată de GdS Sport încă de duminică.

„Universitatea Craiova a semnat cu mijlocașul francez un contract valabil pe 3 ani. Lyes Houri se pregătește deja sub comanda lui Laurențiu Reghecampf și este apt pentru derbiul de sâmbătă cu FCSB.
Fost internațional francez cu meciuri la U-16, U-17 și U-19, el a avut o contribuție importantă la cucerirea Cupei și Supercupei României când evolua la Viitorul (actuala Farul), reușind să impresioneze în campionatul intern al țării noastre. Ultima oară a evoluat în Ungaria la Fehérvár, formație pentru care a jucat în 87 de partide.
Mult succes la Știința, Lyes!“
, se arată într-un comunicat al Universităţii Craiova.

Houri a mai evoluat la Știința sub formă de împrumut în sezonul 2021-2022, el aparţinând atunci de Mol Vidi. Fotbalistul de 27 de ani și 1.69 metri este evaluat de Transfermart la 300.000 de euro.

Lyes Houri este cel de-al treilea transfer al verii realizat de gruparea din Bănie. Primii doi sosiţi la Ştiinţa au fost Alex Mitriţă şi Jasmin Kurtic.

Citeşte şi: LPF a anunţat echipa etapei a 7-a. Au dispărut oltenii!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS