14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalGheorghe Hagi: „S-a văzut că anumite lucruri s-au pierdut în jocul nostru“

Gheorghe Hagi: „S-a văzut că anumite lucruri s-au pierdut în jocul nostru“

Antrenorul Farului Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat, sâmbătă seară, după înfrângerea cu 1-0 cu Sepsi OSK din Supercupa României, că jocul campioanei a mai pierdut din atuuri.

„Când nu câştigi normal că eşti dezamăgit. Ei au marcat un gol, iar noi atât am putut să facem azi. Asta este, mergem înainte. Suntem la început de drum, păcat că am pierdut o finală. Face parte însă din fotbal, învăţăm din toate aceste lucruri. Trebuie să ţinem capul sus, pentru că avem mult de muncă. Nu contează absenţii. S-a văzut în seara asta că anumite lucruri din joc s-au pierdut. Sunt şi jucători noi care trebuie să înveţe sistemul, tactica. E mult de gândit, de analizat. Să sperăm că vom fi inspiraţi în tot ceea ce vom face“, a spus Hagi, la Digi sport.

Vrea o altă față cu Sheriff Tiraspol, în Ligă

Antrenorul a transmis că jucătorii săi trebuie să uite acest meci şi să se concentreze pe partida cu Sheriff Tiraspol.Meciul din primul tur preliminar al Champions League este programat miercuri, de la ora 20.30, la Ovidiu – Constanța.

„Am pierdut şi suntem dezamăgiţi, dar trebuie să ridicăm capul sus. În fotbal totul durează o zi. Și succesul, şi insuccesul. De mâine trebuie să o luăm de la capăt, pentru că avem de muncă. Nu ştiu câţi jucători vom recupera pentru meciul de miercuri. Vom vedea, pentru că avem trei zile la dispoziţie. Oricum, trebuie să încercăm să câştigăm meciul acasă şi să ne calificăm. Pentru noi e ceva mai puţin obişnuit, jucăm în Europa, urmează multe meciuri şi nu va fi uşor. Sheriff este o echipă care are mai multă experienţă ca noi, dar sperăm să trecem. Sperăm să prindem o zi bună, să fim mai buni decât azi şi să marcăm goluri“, a precizat Gheorghe Hagi.

Citește și: Liviu Ciobotariu: „Am câştigat primul meu trofeu în cariera de antrenor“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS