16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 3 | ACSO Filiași a dezamăgit cu Gilortul. Lupta s-a relansat!

Liga 3 | ACSO Filiași a dezamăgit cu Gilortul. Lupta s-a relansat!

-

ACSO Filiași avea nevoie de o victorie în partida de vineri, de pe teren propriu, cu Gilortul Târgu Cărbunești ca să „închidă“ lupta pentru locul 2, care duce la barajul de promovare. Planurile și dorințele gazdelor nu s-au adeverit, gorjenii reușind să se impună cu 2-1 și astfel să mențină suspansul. Confruntarea a contat pentru etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 3, seria 7.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Bogdan Dănăricu (’44, ’54). Doljenii au replicat prin Alex Fotescu (’85). ACSO Filiași a beneficiat și de o lovitură de la 11 metri, obținută de Baidoo, dar Daniel Rogoveanu a șutat telefonat și portarul a respins (’63). De menționat faptul că oaspeții au încheiat în inferioritate numerică, după ce Oprisa a primit cel de-al doilea galben.

ACSO Filiași: Constantinescu – Calu, Stăiculescu, Voinescu, Scuturoiu, Bălașa, Călin, Armășelu, Rogoveanu, Chirițoiu, Baidoo. Au mai intrat: Militaru, Fotescu, Eshun, Vulpe, Crețu. Antrenori: Victor Naicu, Cosmin Fruntelată.

Gilortul Târgu Cărbunești: Iuțălim – Bărănescu, L. Gheorghe, Marina, Dogaru, Oprisa, Ulrich, Săulescu, Dănăricu, Ciutică, Gîlcescu. Au mai intrat: Roncea, Istudor. Antrenori: Mario Găman, Bobi Arjoca Staicu.

Vezi aici cum se prezintă situația din clasament la Liga 3, seriile 6 și 7.

Citește și: CFR Cluj – „U“ Craiova | Eugen Neagoe şi Mihai Căpăţînă au prefaţat meciul din Gruia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Mehedinți: O femeie și-a pierdut viața după ce o...

O femeie a murit marți seară după ce o...

ȘTIRI GdS