14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSuperliga | UTA l-a pus pe liber pe Laszlo Balint şi l-a numit pe Mircea Rednic

Superliga | UTA l-a pus pe liber pe Laszlo Balint şi l-a numit pe Mircea Rednic

Conducerea clubului UTA a surprins în această dimineaţă când a anunţat rezilierea contractului cu antrenorul Laszlo Balint. Totodată, antepenultima echipă din Superliga l-a numit „principal“ pe Mircea Rednic.

„Conducerea clubului UTA a ajuns la un acord cu Mircea Rednic, care va prelua banca tehnică a echipei UTA începând de astăzi, contractul întinzându-se până la sfârşitul sezonului 2023-2024. Îi mulţumim domnului Rednic – fotbalist şi antrenor cu rezultate deosebite pe plan naţional şi internaţional – că a acceptat această provocare. Îi dorim mult succes în realizarea obiectivelor“, a precizat UTA.

Rednic (61 ani) nu a mai antrenat din 2021, când a pregătit-o pe Dinamo.

De asemenea, clubul a afirmat că despărţirea de Balint s-a făcut de comun acord. Oficialii au precizat că ruptura s-a făcut şi „în urma unei analize profunde şi îndelungate a situaţiei din clasament“, „chiar dacă nicio parte nu şi-a dorit acest lucru“.

UTA a ţinut să-i mulţumească lui Laszlo Balint că după 57 de ani va juca în semifinalele Cupei României.

„Gyuszi“ (44 ani) a antrenat-o pe UTA între 1 iulie 2019 şi 31 ianuarie 2022. Pe 1 noiembrie 2022 a fost reinstalat pe banca tehnică a „Bătrânei Doamne“, după ce fusese demis de la Universitatea Craiova.

Citeşte şi: Liga 3, seria 6 | Universitatea II Craiova a obţinut un punct la Măgurele

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS