5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSe anunță o schimbare decisivă la Bayern! Nagelsmann, înlocuit cu Tuchel

Se anunță o schimbare decisivă la Bayern! Nagelsmann, înlocuit cu Tuchel

Nemții de la Bild, Kicker și jurnalistul italian Fabrizio Romano au anunțat că Julian Nagelsmann (35 de ani) este istorie deja la Bayern Munchen. Thomas Tuchel (49 de ani) ar urma să conducă echipa în derby-ul cu Dortmund, de runda viitoare. 

„Știrea exclusivă confirmată: Julian Nagelsmann va fi demis cu efect imediat de Bayern Munchen. Informațiile dezvăluite mai devreme au fost acum confirmate și de surse din cadrul clubului. Thomas Tuchel devine noul antrenor al lui FC Bayern, acordul total a fost realizat. El a acceptat deja postul. Contractul este aranjat, documentele se pregătesc în această seară, a transmis jurnalistul italian, Fabrizio Romano.

Nagelsmann ar fi pierdut vestiarul la Munchen, iar poziția șubredă din Bundesliga, locul secund, cu un punct în spatele lui Dortmund după 25 de runde, ar fi pus paie pe foc. Instalat pe banca bavarezilor în vara lui 2021, Julian avea un contract valabil până în 2026. În cele 84 de meciuri cu el pe bancă, Bayern a strâns o medie de 2,31 puncte / meci.

Bayern Munchen a făcut sacrificii financiare pentru a-l aduce pe Julian Nagelsmann. În vara lui 2021, pentru a-i desface contractul de la Leipzig, clubul bavarez a plătit 25 de milioane de euro. Germanul este și azi cel mai scump antrenor din istoria fotbalului. De Julian Nagelsmann s-a apropiat în toamna anului trecut Graham Potter, în schimbul căruia Chelsea i-a plătit lui Brighton 20 de milioane de euro.

Citește și: Andorra – România, sâmbătă, ora 21.45! Nu jucaţi degeaba şi aceste preliminarii!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS