6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFarul – „U“ Craiova | Andrei Ivan: „Vom merge la Constanţa să luăm cele trei puncte“

Farul – „U“ Craiova | Andrei Ivan: „Vom merge la Constanţa să luăm cele trei puncte“

Universitatea Craiova o va întâlni luni, de la ora 20.00, la Ovidiu, pe Farul Constanţa. Partida contează pentru etapa 24 din Superligă.

Andrei Ivan, căpitanul Ştiinţei, ştie că misiunea din meciul cu „marinarii“ nu va fi uşoară, dar crede foarte mult în forţa grupului din Bănie.

„Vine o partidă foarte grea pentru noi. Farul este o echipă bună, care pasează bine şi foarte mult, e pe stilul nostru. Farul nu stă doar în Alibec (este suspendat – n.r.), ci în mai mulţi jucători. Este important că nu joacă, pentru că este golgheterul lor şi este un lucru foarte bun pentru noi, dar trebuie să fim atenţi la toţi ceilalţi. A fost o săptămână lungă şi ne-am antrenat la intensitate maximă. Vom merge la Constanţa să luăm cele trei puncte“, a spus „Jdechi“.

„Vreau să marchez de la meci, la meci“

Andrei Ivan a punctat că îşi doreşte să marcheze în continuare, după ce a făcut-o cu Hermannstadt. Cât despre cei care o scot pe Universitatea Craiova din lupta pentru titlu, căpitanul alb-albaştrilor speră ca rezultatele să le demonstreze contrariul.

„Eu vreau să marchez de la meci, la meci. Vreau să-mi ajut cât mai mult echipa să câştigăm, cum s-a întâmplat şi în etapa trecută. Am reuşit să marchez două goluri şi să câştigăm. Trebuie să o ţin tot aşa şi să le demonstrez celor care cred în mine că nu s-au înşelat.

Nu este deranjant că unii nu cred în şansele noastre la titlu. Ştiţi cum este: ursul merge, câinii latră. Trebuie să ne vedem de treabă, să muncim în linişte şi să lăsăm succesul să facă zgomot“, a subliniat Andrei Ivan.

Citeşte şi: Farul – „U“ Craiova | Eugen Neagoe: „Cred că va fi un joc frumos“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS