5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalS-au intensificat negocierile dintre Cristiano Ronaldo şi Al Nassr

S-au intensificat negocierile dintre Cristiano Ronaldo şi Al Nassr

Starul portughez Cristiano Ronaldo, liber de contract după despărțirea de Manchester United, pare decis să dea curs ofertei fabuloase de la Al Nassr. Acesta a călătorit în Arabia Saudită pentru ultimele detalii ale înțelegerii.

„În ultimele săptămâni, fotbalistul lusitan a cerut saudiților un timp de gândire, înainte de a semna angajamentul care îl scoate din elita fotbalului european“, a scris Marca, citată de Hotnews.

Acordul cu Al Nassr prevede un contract până în 2030. Primii doi ani și jumătate ca jucător, iar restul ca ambasador al candidaturii țării arabe împreună cu Egipt și Grecia pentru organizarea Cupei Mondiale 2030. Clubul a recunoscut într-un final propunerea, deși în ultima perioadă negase orice zvon pe această temă. Vizita lui CR7 la Riad confirmă angajamentul care s-ar putea semna în următoarele ore.

Venirea lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr înseamnă plecarea a trei străini din echipa saudiţilor. Doi dintre aceştia ar putea fi argentinianul Gonzalo Martinez și uzbecul Jaloliddin Masharipov.

Citeşte şi: Răzvan Burleanu a făcut bilanţul şi a anunţat obiectivele FRF pentru 2023

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS