14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFCU - Farul | Craiovenii încearcă să pună punct crizei

FCU – Farul | Craiovenii încearcă să pună punct crizei

Aflată într-o situaţie tensionată din pricina lipsei rezultatelor pozitive, dar şi a poziţionării din clasament, FCU Craiova încearcă să pună capăt crizei şi să obţină victoria după aproximativ o lună şi jumătate chiar împotriva liderului din Superligă. Echipa patronată de familia Mititelu o va întâlni vineri, 28 octombrie, de la ora 21.00, pe teren propriu, pe Farul Constanţa, într-o dispută din cadrul etapei a 16-a, prima din retur.

FCU nu a susţinut nici de această dată o conferinţă de presă, dorind, probabil, să pregătească meciul în cea mai mare linişte. În schimb, Farul Constanţa a organizat o întâlnire cu reprezentanţii mass media şi a prefaţat disputa din Bănie cu ajutorul fotbaliştilor Alexi Pitu şi Louis Munteanu. VEZI VIDEO!

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) l-a desemnat pe Iulian Călin (Ştefăneşti) să împartă dreptatea în jocul FCU – Farul. Acesta va fi ajutat la cele două linii de asistenţii Ciprian Florin Danşa (Satu Mare) şi Andrei Constantinescu (Bucureşti), respectiv de rezerva Andrei Moroiţă (Ploieşti). VAR-ul va fi asigurat de Florin Andrei (Târgu Mureş) şi Ionel Valentin Dumitru (Gherghiţa).

CCA l-a numit observator pentru arbitraj pe Adrian Comanescu (Vâlcea). LPF l-a indicat supervizor pe Ion Căţoi (Bucureşti).

Vezi ce cote oferă Superbet pentru partida FCU Craiova – Farul Constanţa!

Superliga, etapa 16

Vineri, 28 octombrie:
ora 18.00: Chindia – Botoșani
ora 21.00: FCU – Farul
Sâmbătă, 29 octombrie:
ora 19.00: Voluntari – Petrolul
ora 21.30: Sepsi – „U“ Craiova
Duminică, 30 octombrie:
ora 18.15: UTA – Argeş
ora 21.00: Rapid – CFR Cluj
Luni, 31 octombrie:
ora 18.00: Mioveni – Hermannstadt
ora 21.00: U Cluj – FCSB

Clasament:

Clasament oferit de flashscore.ro

Citeşte şi: Sepsi – „U“ Craiova | Meci greu, speranţe mari! Rădoi: „Să sperăm că vine şi a patra victorie“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS